Ljubavna priča: Ivana i Domagoj

Upoznali su se u klubu, ona je zbog njega ostavila sve i otišla iz Hrvatske, a stalno dokazuju da nisu tipičan nogometno-manekenski par


100posto
09.11.2019.09:00
Upoznali su se u klubu, ona je zbog njega ostavila sve i otišla iz Hrvatske, a stalno dokazuju da nisu tipičan nogometno-manekenski par
Goran Sebelić/Cropix

sažeto

Ivana i Domagoj Vida zajedno su šest godina, imaju sina i jedni su od omiljenih parova


100posto
09.11.2019.09:00

Na Svjetskom prvenstvu u nogometu u Rusiji jedna od najvećih zvijezda svakako je bio mali Vida. I to ne Domagoj, nego David, nogometašev sin kojeg je dobio u vezi s ekonomisticom i bivšom manekenkom Ivanom.

Tada je još bila Gugić, a upoznali su se u jednom zagrebačkom klubu. Domagoj je tada igrao za ukrajinski Dinamo Kijev, a Metkovka je bila prva pratilja Miss Dalmacije i studentica ekonomije. On je došao na godišnji odmor, a osvojio ju je, kako je rekla, iskrenošću.

Ivana je htjela manekensku karijeru, 2014. je proglašena Kraljicom Hrvatske, a Domagoj je bio prvi kojem je to javila. Kako su bili jako zaljubljeni, ona je već učila ruski jezik, a ubrzo se preselila u Ukrajinu.

Screenshot/Instagram

Roditelji su postali 2015. godine, kad se u Zagrebu rodio David.

"Titule 'Kraljice' sam se odrekla nakon rođenja sina. Dečko mi je nogometaš, izabrala sam taj smjer, njega pratim i nije mi žao. David je unio neopisivu količinu ljubavi i sreće u naš dom. Domagoj i ja još smo povezaniji otkako se on rodio. Osjećamo se smirenije i bolje smo osobe. David je centar našeg svijeta, izvlači ono najljepše iz nas. Polako počinje hodati, izgovarati prve riječi, uživamo gledajući ga. Maksimalno sam se posvetila njemu, od 0 do 24 sata sam mama i uživam", rekla je tada za 24sata.

Iste su se godine vjenčali u Zagrebu, ali su crkveni obred i proslavu sačuvali za 2017. Tad su okupili obitelj i prijatelje u Umagu, gdje su se vjenčali u crkvi Uznesenja blažene Djevice Marije, a proslavili su u hotelu Kempinski.

Goran Sebelić/Cropix

Proživjeli su zajedno i traumu kad je Ivana završila u bolnici zbog jakih bolova u trbuhu. Ispostavilo se da joj je bakterija Escherichia coli ušla u krv te je dobila sepsu.

"Jedva sam ostala živa. To mi je bilo najgore iskustvo u životu. Nikad prije nisam bila u bolnici osim zbog porođaja. Kako sam danima ležala u bolnici, promatrala sam odjel. Gledala sam te starije ljude kako im vrijeme sporo odmiče bez televizora. Zato sam ih odlučila donirati 11 televizora", rekla je za 24sata. Suprug je svaki dan bio uz nju i ona se potpuno oporavila.

Slavonac i Metkovka preselili su u Tursku zbog njegova angažmana u klubu Bešiktaš, a iako ju nogomet ne zanima, Ivana često bodri supruga na tribinama, pogotovo kad se radi o utakmicama reprezentacije.

Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva posebno su bili u fokusu javnosti pa su Ivanine objave na Instagramu počele završavati u medijima. To ju je pomalo živciralo, ali kap koja je prelila čašu ipak je bilo kad je netko otvorio Instagram profil s fotografijama njihovog sina Davida.

Tom Dubravec/Cropix

Bez dlake na jeziku, Ivana je često oštro komentirala one koji joj u inboxu mole za novac pa im je poručila da pronađu posao, a svojedobno se žalila i na to kako joj je spremačica uništila skupocjeni dizajnerski džemper. 

Na toj je društvenoj mreži priznala kako je bila na estetskim operacijama, ali i jasno odgovorila jednom komentatoru koji je napisao kako njezin muž nije zgodan.

"Ljepota je danas jedino bitno u životu? Ne razumijem, pa da budemo iskreni i realni da li bih i ja bila, kako ljudi kažu, ovakva ljepotica, bez mog prijatelja kirurga? Draga, ugodan ostatak dana i nemojte biti zaokupirani vanjskim izgledom - vara", napisala je.

Vlado Kos/Cropix

Nakon svega, Ivana je zaključala svoj profil na Instagramu. Muža je uvijek branila od svih i svega i vidi se da joj je obitelj na prvom mjestu, a o Domagoju je jednom napisala:

"To je moj najbolji prijatelj, moj muž, tata, moja ljubav, moj anđeo čuvar, moja vodilja, moje srce i moja duša, moja suza, sreća i bol, moja snaga, moj pravi put, moj uspon i pad, moj bećar, veseljak, moja svjetlost i moja tama, moj život, moj idol, heroj, moj ponos! Moje sve! David je poseban! Plod jedne posebne i čiste ljubavi! Najponosnija žena na ovoj kugli zemaljskoj."

vjenčanje

ljubavni par

manekenka

ljubavna priča

Domagoj Vida

nogometaš

Ivana Vida

newsletter

Prijavite se na Newsletter