Snimila singl i spot

Upoznajte plavušu Domenicu, novu uzdanicu obitelji Huljić


Ines Madunić
04.07.2017.12:45
Upoznajte plavušu Domenicu, novu uzdanicu obitelji Huljić
Promo

sažeto

Pjesmom "Kad sam s tobom" Domenica će debitirati na ovogodišnjem Splitskom festivalu, s prateće vokale pjevala joj je Hana Hujić


Ines Madunić
04.07.2017.12:45

Mlada i talentirana Domenica Žuvela predstavlja debitanski singl "Kad sam s tobom", autora Vjekoslave, Ivana i Tončija Huljića s kojim će se predstaviti i sljedećeg tjedna na 57. izdanju Splitskog festivala. Ležernu i veselu melodiju koja će uljepšati i osvježiti vruće dane, prati i simpatičan spot u režiji Rina Barbira. U spotu se uz Domeniku pojavljuje i Nikša Arčanin. Lijepa Velolučanka spremna je za svoj prvi veliki nastup na splitskim Prokurativama.

"Iznimno sam uzbuđena. Velika je stvar dobiti prigodu da staneš na pozornicu Splitskog festivala i predstaviš se hrvatskoj javnosti. Ni sanjala nisam da bi se tako nešto moglo meni dogoditi. Nadam se da će se ljudima svidjeti", kaže Domenica.

Nova uzdanica Huljića, studentica je pete godine splitske Glazbene akademije, a već godinama zanat brusi kao prateći vokal Madre Badessi, ali i Petru Graši. Također već dvije godine nastupa i s poznatom splitskom grupom 'Boss' kojima je vodeći vokal.

Promo

Pop je žanr koji joj najbolje leži: "Od bogatog opusa koji je obitelj Huljić radila najdraži i najbliži mi je Magazin iz doba s Ljiljanom Nikolovskom, koji sam slušala odmalena, a i danas ga rado pjevam."

Domenici obitelj Huljić nije nepoznata, upoznali su se preko Hane Huljić, koja joj je za ovu prigodu rado otpjevala prateće vokale.

Promo

"Nemam prevelika očekivanja sada na početku, i ova pjesma dogodila se spontano, pa neka tako bude i dalje", rekla je Domenica.

Slatke muke oko odabira haljine za prvo veliko predstavljanje javnosti na Splitskom festivalu olakšat će joj modni dvojac Arileo – Marija i Jurica Pirić, koji već punom parom rade na pripremi haljine za mladu debitanticu.

Promo

pjesma

spot

Tonči Huljić

Domenica Žuvela

Splitski festival

Huljić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter