Mlada nada estrade Domenica Dragoje

Upoznajte djevojku čije ćete pjesme pjevušiti ovo ljeto


Ines Madunić
06.04.2018.19:00
Upoznajte djevojku čije ćete pjesme pjevušiti ovo ljeto
Promo

sažeto

Mlada pjevačica cijeli je život okružena glazbom, a sad kreće u osvajanje scene


Ines Madunić
06.04.2018.19:00

Iako tek kreće u osvajanje hrvatske glazbene scene, Domenica Dragoje cijeli život je okružena glazbom. Svoje prve glazbene korake započela je kao članica DZ Klinci s Ribnjaka, pjevala je i u djevojačkom zboru Zvjezdice te je nebrojeno puta sudjelovala u raznim dječjim glazbenim projektima, tv reklamama te je u svojih devetnaest godina prikupila impresivno glazbeno iskustvo. Nedavno je objavila svoju prvu pjesmu, "Vraćam se",koju je sama napisala, na drugoj se radi, a do kraja godine nada se da će i cijeli album ugledati svjetlo dana. U blic intervjuu Domenica nam se predstavila i ispričala sve o svojim planovima.

Možeš li nam reći malo više o sebi za svoju sadašnju i buduću publiku?

Veliki sam zaljubljenik u glazbu još od malih nogu. Imala sam tu sreću da sam već tada imala priliku pjevati s velikim i meni jako dragim izvođačima kao što su Ivana Kindl, Jacques Houdek itd. Glazba je ono nešto što me definira i inspirira svakodnevno. Volim skladati i pisati svoje pjesme i tako je moja prva pjesma moje autorsko djelo. Kad nisam posvećena glazbi studiram studij odnosa s javnošću i trudim se sve to zajedno dobro ukomponirati.

Odrasla si u glazbenoj obitelji. Tvoj otac, Silvestar Dragoje je frontmen i dugogodišnji član grupe Neki to vole vruće i majka Branka Delić, koja je također pjevačica i zaljubljenica u pop i soul zvuk. Možemo li reći da si talent i ljubav prema glazbi naslijedila od svojih roditelja?

Pa mislim da sam definitivno to dobila od njih. Imala sam tu sreću što sam gledala tu neku glazbenu scenu, kako i što se događa od njih cijeli život i usput sam puno toga naučila. Velika su mi podrška i to mi jako puno znači.

Spot za novu pjesmu "Vraćam se" prati ljubavna priča. Možeš li nam reći kako je došlo do spota i kako ti je bilo na snimanju?

Bilo je tu puno nekih ideja za spot. Ja sam imala neke svoje ideje i moj režiser Rene je također imao nekakve svoje, ali na kraju smo se uspjeli zajedno uskladiti i pronaći nekakvu radnju u kojoj će se ispreplesti ta ljubavna priča i u kojoj ću se ja predstaviti publici. Na snimanju mi je bilo odlično, ali i dosta naporno. Bilo mi je lakše i bila sam dosta opuštena jer su mi prijatelji bili tamo i pomagali mi sa svakakvim nedoumicama.

Kada možemo očekivati sljedeći singl, album možda?

Aranžman za iduću pjesmu je u nastanku, a pjesma je također ljubavna, jedna lagana balada meni jako draga. Kada će izaći još ne znam, ali nadam se za dva do tri mjeseca. Najveća želja bi mi bila definitivno izdati album do kraja godine pa se nadam da će se to ostvariti.

glazba

intervju

pjevačica

pjesma

Domenica Dragoje

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter