Gdje je nestala Nina Morić?

Umjesto uspješnom karijerom koju su joj predviđali punila je novinske stupce skandalima, svađama s bivšim i zabrinjavajućim ispadima


Ines Madunić
27.01.2019.15:00
Umjesto uspješnom karijerom koju su joj predviđali punila je novinske stupce skandalima, svađama s bivšim i zabrinjavajućim ispadima
Cropix/Arhiva

sažeto

Nekad jedna od naših najboljih manekenki danas živi povučeno u Italiji


Ines Madunić
27.01.2019.15:00

Kao glavna protagonistica u spotu Rickyja Martina, Nina Morić preko noći je postala utjelovljenje savršene žene mnogima. Kad se pojavila u 'Livin' La Vida Loca', Zagrepčanka je bila na vrhuncu karijere. Otvorila su joj se mnoga vrata, a slijedeći ih postala je prava zvijezda u Italiji.

Dobila je angažman na televiziji Rai Uno, uskoro upoznala fotografa Fabrizija Coronu i udala se za njega 2000. godine. Dobili su dijete i sve je izgledalo kao savršena ljubavna i poslovna priča. Buran brak dramatično je prekinut 2007. godine, a prije nego se službeno rastala od Fabrizija, Nina se već udala za talijanskog poduzetnika Massimiliana Dossija. Vjenčali su se u Kambodži u kolovozu 2013. godine, ali prekid je stigao samo dva mjeseca nakon ceremonije.

CROPIX

Osim što je svoju prirodnu ljepotu uništila brojnim plastičnim operacijama, Nina je prolazila i kroz dramatičan životni period kad joj je sud u Milanu oduzeo skrbništvo nad sinom. Po talijanskim se medijima pisalo kako je pokušala suicid, a sve je potaknuto njezinim bizarnim ispadima na društvenim mrežama zbog kojih su se mnogi zabrinuli za manekenku.

To nije sve od skandala. Prije dvije i pol godine majka njezinog tadašnjeg dečka, Marija Luigija Favolosa, napisala je kako već danima ne može doći ni do njega ni do Nine te da je zabrinuta. Obavijestila je i policiju pa su uskoro krenuli natpisi o tome da je manekenka nestala.

Dva dana kasnije Morić je na Instagramu podijelila bizaran video na kojem sjedi na stolcu s rukama zavezanim iza leđa, a sve je snimano u mraku. Mediji su odmah pčeli izvještavati kako je manekenka 'oteta', no ona je to idući dan demantirala i ispričala se jer je zabrinula ljude.

Tom Dubravec/Cropix

Često je pisala i rasističke komentare, vrijeđala izbjeglice i priključila se neofašističkoj stranci CasaPound. Uspjela je izjaviti da će se kandidirati na izborima te da će njezin slogan biti 'Italija Talijanima'?! Nakon što je shvatila da njezine sulude izjave nisu dobro prihvaćene ni u talijanskoj ni hrvatskoj javnosti, zaključala je Instagram.

manekenka

Nina Moric

Fabrizio Corona

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter