Kako su blagdane proveli bogati klinci?

Umjesto kuglica na bor su stavljali novčanice od sto eura, a Djed Mraz im nije donio čarape, nego roza kabriolet


Ines Madunić
30.12.2018.08:30
Umjesto kuglica na bor su stavljali novčanice od sto eura, a Djed Mraz im nije donio čarape, nego roza kabriolet
Instagram

sažeto

Ako ste mislili da ste imali raskošnu proslavu Božića – razmislite ponovno...


Ines Madunić
30.12.2018.08:30

Mnogi od nas najsretniji su kad ispod bora dobiju čarape i potkošulje, a najviše nas usrećuje to što Božić provodimo s obitelji, nebitno gdje. No, ništa od toga ne vrijedi za bogate klince s Instagrama. Ako se još niste dovoljno ubedirali ovih blagdana, evo nekoliko primjera kako su prebogati klinci diljem svijeta proslavili.

Nijemac Niklas Heinze, o kojem se ne zna mnogo osim da je pun kao brod, odlučio je to pokazati svima, kao i uvijek. Tako je pozirao s ukrašenim božićnim drvcem. I ne bi to bilo ništa čudno da za ukrase nije iskoristio – novac. Ako bolje pogledate, na boru vise novčanice od 50 i 100 eura. Stvarno je istina – ne možeš kupiti stil.

Mlađahni Niklas nije tu stao nego je objavio fotografiju figurice Djeda Mraza oko kojeg je hrpa novčanica od 500 eura. Samo jedno pitanje imamo – koliko nesretno djetinjstvo je morao imati da je danas tako nesiguran?

Idemo dalje. Singapurska influencerica Jamie Chua, pozirala je u više navrata sa svojim poklonima i oko različitih raskošno ukrašenih drvca.

 
 
 
View this post on Instagram

🎄That day I brought the scent of Father Christmas home.

A post shared by Jamie Chua 蔡欣颖 (@ec24m) on Dec 23, 2018 at 8:45pm PST

Između ostalog, za Božić si je priuštila – ili dobila, nismo sigurni – kabriolet u ružičastoj boji, dakako. Ona je ispod bora pronašla i ''kaputić'' za svoju Hermes Birkin torbu.

 
 
 
View this post on Instagram

🎉This Christmas, my Birkin’s gonna be wearing couture @pursebopfrocks @pursebop #pursebopfrocks

A post shared by Jamie Chua 蔡欣颖 (@ec24m) on Nov 24, 2018 at 5:59pm PST

Radi se o svojevrsnoj futroli kojom, kako je napisala, njezina Birkinica može mijenjati izgled i biti osvježena u svakoj prilici. Kako lijep i koristan poklon, pogotovo za nju koja ima više komada Birkinica, a čuva ih u svom ormaru veličine stana srednje veličine, točnije 65 kvadratnih metara. 

Tom Claeren, lifestyle influencer iz Monte Carla, cijeli je život navikao na luksuz, a nevjerojatan život koji vodi u Monaku teško je uopće pojmiti. Ni za Božić nije bilo drugačije, pa je pokazao kako je helikopterom skoknuo na skijanje, kao i svoja dva Lamborghinija u garaži, Aston Martin... Nije loše.

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter