Grozna situacija

Uhvatio je za vrat i pokušavao ju je na silu ljubiti! Pjevačica u ogromnoj gužvi doživjela pravu noćnu moru, jedva su je izbavili


100posto
05.06.2019.08:00
Uhvatio je za vrat i pokušavao ju je na silu ljubiti! Pjevačica u ogromnoj gužvi doživjela pravu noćnu moru, jedva su je izbavili
Getty Images

sažeto

Miley Cyrus i Liam Hemsworth našli su se u velikoj gužvi, pjevačica je imala pravi mali napadaj panike


100posto
05.06.2019.08:00

Slavni i poznati nose sa sobom i jedan ozbiljan teret. Teško je to povjerovati kada ih vidite kako se 'kupaju' u novcu, no tužna je činjenica da im je u najobičnijim izlascima iz kuće sigurnost prilično ugrožena. Jako nezgodnu situaciju doživjela je u Španjolskoj pjevačica Miley Cyrus.

Naime, dok je sa suprugom Liamom Hemsworthom pokušavala izaći iz hotela u Barcelonu te doći do automobila, okružili su ih oduševljeni obožavatelji. Svi su ih htjeli vidjeti izbliza, dotaknuti, možda se fotografirati. No, stvari su izmakle kontroli, a jedan je mladić pjevačici previše približio.

Toliko da ju je uhvatio za vrat. Suprug pjevačica hodao je ispred nje i pokušavao je zapravo raskrčiti put do automobila pa nije bio ni svjestan što se događa iza njegovih leđa. Obožavatelj ju je zgrabio za vrat te ju je pokušavao poljubiti. Vidi se i na snimci koja je kasnije podijeljena na Twitteru, da se Miley pokušava otrgnuti te da potom netko drugi miče obožavatelja. Sve je završilo u par sekundi, no to ne umanjuje paniku i strah pjevačice. U Barceloni provodi vrijeme zbog nastupa na Primavera Sound Festivalu.

Miley Cyrus

Liam Hemsworth

newsletter

Prijavite se na Newsletter