Kim Kardashian iz BiH

Ugradila filere u obraze pa ih požurila ukloniti! Na licu je dobila dvije lopte pa se podvrgla rastapanju filera tupom iglom


Barbara Marinović
28.01.2019.14:00
Ugradila filere u obraze pa ih požurila ukloniti! Na licu je dobila dvije lopte pa se podvrgla rastapanju filera tupom iglom
Screenshot: Youtube

sažeto

Sabrina Tubić već neko vrijeme sa suprugom živi u Dubaiju. Tamo je odlučila i izvaditi filere iz obraza, a koje je tijekom ljeta ugradila u Sarajevu


Barbara Marinović
28.01.2019.14:00

Diplomirana pedagoginja davnih je dana napustila posao zbog Instagrama i YouTubea, a razlog tome bio je jednostavan. Zarada joj je od društvenih mreža bila višestruko veća pa je Sabrina Tubić davno shvatila da joj se raditi redovan posao ne isplati pretjerano. Više je vremena odlučila posvetiti društvenim mrežama, koje ionako toliko voli.

Postala bosanska Kim K pa preselila u Dubai sa suprugom

Potez se isplatio, postala je bosanska Kim Kardashian, najpoznatija blogerska zvijezda iz BiH. U posao je vremenom 'ubacila' i svog supruga Dina, a kad im je Balkan postao premali, odlučili su sreću potražiti u Dubaiju, gdje trenutno žive. Na Instagramu je prati 660 tisuća ljudi, a iznimno je posjećen i njezin kanal na YouTubeu.

Nekad su je i u školi zadirkivali zbog debljine, no Sabrina je uspjela svim zlobnicima začepiti usta.

Ono zbog čega danas pišemo o Sabrini jest činjenica da je voljna pokazati zaista sve na svojim profilima, ne krije da je imala i intervencije na licu. Ono što je zanimljivo jest da je mlada blogerica odlučila ukloniti filere.

Vađenje filera iz obraza!

Ne filere iz usana, oni su ostali, no odlučila je ukloniti ih iz obraza. Ipak, naglasila je u svom videu da nije zadovoljna prevelikim usnicama koje je imala te da joj sada polako hijaluron nestaje, tijelo ga apsorbira, a ona čeka da usnice izgledaju prirodnije. Dodala je da će možda za godinu dana malo popraviti usnice, no nikada više onako velike. 'Nikad više onolike usne u svom životu neću uraditi', rekla je Sabrina.

Velika greška

Potom je otkrila da je na svom licu radila još nešto. 'Jedino što sam ja radila na svom tijelu su usne, i ono što sam uradila ovog ljeta, velika greška - moji podočnjaci. Dvaput sam radila botox, na čelu i oko očiju radi malih, sitnih borica', rekla je Tubić.

'Moja velika greška od ovog ljeta bili su obrazi, odnosno podočnjaci. Unutarnji glas mi je govorio da to ne napravim, ali da nisam, ljudi, ja bih crkla. Išla sam uraditi podočnjake, kod doktorice iz Sarajeva, rekla sam što hoću. No, problem kod mojih podočnjaka, linija je bila jako duboka', priča blogerica i dodaje da je trebalo dosta filera kako bi se linija ispod njenog oka ispunila, a izbrisali podočnjaci.

Od filera do lopti u obrazima

No, dogodio se veliki problem! Fileri su joj naglasili ionako naglašene obraze i sve zajedno je izgledao kao da ima, kaže, dvije loptice u obrazima. Osim toga, fileri su izašli dosta na površinu lica. 'Iskreno, mislim da sam ja najviše pogriješila, nisam to smjela raditi, trebala sam ostaviti sve da stoji, trebala sam nastaviti živjeti s tom linijom. Možda je tu opcija da je stavljeno previše, možda su dublje trebali ići fileri, a možda i moje lice nije prihvatilo filere kako treba', rekla je Sabrina.

'Filera ima tona, u području obraza pogotovo'

Obrazi su joj se u konačnici pretvorili u lopte, a blogerica je to i prilično slikovito i jasno prikazala svojim pratiteljima. 'Filera ima tona, u području obraza pogotovo'. Svim djevojkama je savjetovala da dobro razmisle prije nego što odluče uraditi tako nešto i da li im sve to treba. Odlučila je iz tih razloga ukloniti filere kod liječnice u Dubaiju.

Na kraju joj je doktorica filere iz obraza topila tupom iglom, ubrizgavajući polako materijal koji hijaluron razgrađuje iz tijela. Upravo to je, istaknula je doktorica, prednost filera - jer se u najgorem slučaju mogu ukloniti. Ubrzo ih je krenula rastapati tupom iglom. Iako je proces bio pomalo neugodan, Sabrina je istaknula da nije bio bolan.

Kim Kardashian

Sabrina Tubić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter