Fatalna žena najvećeg svjetskog narkobosa

Udala se sa svega 18 godina, i sama je dijete kartela, a sada se pojavljuje u reality showu! Američka javnost zgrožena luksuzom u kojem živi Guzmanova ljubav života!


100posto
14.11.2019.18:00
Udala se sa svega 18 godina, i sama je dijete kartela, a sada se pojavljuje u reality showu! Američka javnost zgrožena luksuzom u kojem živi Guzmanova ljubav života!
Screenshot: Youtube/Instagram

sažeto

Emma Coronel Aispuro pojavit će se u novoj epizodi reality showa 'Cartel Crew', dočekala je najmlađeg sina kokainske udovice na ogromnoj jahti


100posto
14.11.2019.18:00

Ozloglašeni 'El Chapo' Guzman završio je u zatvoru na doživotnoj robiji, nakon suđenja u New Yorku odveden je u savezni zatvor u Florenceu u Coloradu. Tijekom mjeseci suđenja ispunjenog mučnim detaljima davala mu je njegova mlađahna supruga, 32 godine mlađa Emma Coronel Aispuro. Nije ustuknula nijednom, ni pred čime. Početkom ove godine postala je najtraženija žena svijeta, a pozornost javnosit i medija ima i danas. Tako je javnost u SAD-u šokirana činjenicom da će se Emma pojaviti u reality showu 'Cartel Crew' koji prati rođake i članove kartela u periodu kada pokušavaju izgraditi život izvan droge i kriminala.

U traileru za epizodu u kojoj se Emma pojavljuje, šokirani Michael Blanco, sin kokainske kume Griselde Blanco, priča kako ga je nazvala odvjetnica 'El Chapove' žene i kako se s želi sresti s njim. Susret se dogodio na ogromnoj luksuznoj jahti na kojoj je Emma boravila, a pričala je navodno o poslovnom planovima i životu nakon 'El Chapa'.

Imala je 17, a njega je fascinirala

Inače, Emma se za Guzmana udala 2007. godine, točno na svoj osamnaesti rođendan, a kasnije su dobili i blizanke. Kada su je pitali o tome kakav je njezin suprug, ona ga je opisala kao osobu kojoj se divi. Upoznala ga je dok je bila tinejdžerica, na ranču u Durangu u Meksiku, imala je svega 17 godina i natjecala se na izboru za Miss. Proglašena je najljepšom, a ozloglašeni narkoboss fascinirao se mladom ženom. Ubrzo su postali par, a kada je postala punoljetna, udala se za njega na skromnoj ceremoniji. Ubrzo su postali i roditelji dvije djevojčice. Nisu ih poremetile ni 32 godine razlike.

Profimedia

Detalji njezine biografije pod velom tajni

Njezin otac je surađivao sa Gumanovim Sinaloa kartelom, a sama Emma navodno s krijumčarenjem droge nije imala veze. Barem to mediji nisu navodili niti prikazivali. Tvrdi da je oduvijek živjela mirno, jednostavno, sretno u brojnoj i brižnoj obitelji. Mnogi detalji iz njezine mlade biografije ostali su tajna. Kada je boravila u New Yorku i pratila El Chapovo suđenje, Emma je postala pravi celebrity. Usto, pohodila je restorane, utakmice, šetala je Central parkom i družila se s prijateljicama.

Tijekom suđenja nije pokazivala emocije, čak ni kada je svjedočila njegova ljubavnica. Danas, muž joj je osuđen na doživotni zatvor i ako ponovno ne uspije organizirati bijeg, više neće izlaziti na slobodu. Emma i dalje uživa u blagodatima carstva droge, naime, El Chapo je ostavio iza sebe mašineriju tešku 14 milijardi dolara.

Profimedia

El Chapo

Emma Coronel Aispuro

newsletter

Prijavite se na Newsletter