Govorila je da više nikad ne bi u brak

Udaje li se u 57-oj godini kontroverzna Violeta iz 'Boljeg života'? Zaljubila se u imućnog poduzetnika iz inozemstva, no o braku ima jasne stavove


Barbara Marinović
14.10.2018.15:00
Udaje li se u 57-oj godini kontroverzna Violeta iz 'Boljeg života'? Zaljubila se u imućnog poduzetnika iz inozemstva, no o braku ima jasne stavove
Screenshot/Instagram

sažeto

Hoće li atraktivna glumica pogaziti svoju riječ u 57-oj godini života? 


Barbara Marinović
14.10.2018.15:00

Veliki televizijski hit nekad je bila serija 'Bolji život', a avanture obitelji Popović pratili su apsolutno svi. Bujnu Violetu utjelovila je tada Lidija Vukićević, a svoje prepoznatljive obline njeguje i danas. 56-godišnja kontroverzna zvijezda karijeru je napustila tada zbog ljubavi prema nogometašu Mitru Mrkeli, s kojim je u braku dobila i dva sina.

Njezin ljubavni život privlači pozornost i danas pa je tako nedavno objavljeno da se u 57. godini života Lidija sprema na novi brak. Bila je prošena par puta, a navodno je 'da' rekla imućnom poduzetniku. Njegov identitet drži u tajnosti, a o njemu se zna tek da živi u inozemstvu.

Početkom godine otkrila je da je na putovanju upoznala novog dečka, s kojim voli provoditi vrijeme. Sviđala joj se i romantika čekanja do ponovnog susreta, piše Blic. Dodala je tada i da nije za brak jer smatra da se u takvoj vezi gubi romantika i strast. Na kraju je sama demantirala pisanja o novoj svadbi, rekavši da po tom pitanju nije promijenila svoje stavove te da vjenčanja za nju više nema.

Proteklog ljeta odmarala se i u Opatiji, odakle je objavljivala svoje fotografije u kupaćim kostimima, pokazujući da nije izašla iz forme. Zanimljivo je što je odabrala Hrvatsku za svoj odmor, pogotovo ako se zna da je svojedobno podržala politiku Vojislava Šešelja i kao zastupnica radikala ušla u Narodnu skupštinu.

 
 
 
View this post on Instagram

Svadba,svadba❤️ makeup @milan_vuckovic

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on Oct 7, 2018 at 9:32am PDT

Bolji život

Lidija Vukićević

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter