Gdje je nestala buntovna Meghan?

U studenom je pokazala gole noge, a sad kad je vojvotkinja mora nositi prozirne najlonke


Ines Madunić
22.05.2018.21:15
U studenom je pokazala gole noge, a sad kad je vojvotkinja mora nositi prozirne najlonke
Profimedia

sažeto

Prevelika i dosadna haljina, šešir i prozirne najlonke sad su Meghanina svakodnevna obaveza


Ines Madunić
22.05.2018.21:15

Na svom prvom službenom pojavljivanju kao vojvotkinja od Sussexa, nekadašnja glumica Meghan Markle nije se previše isticala među članovima britanske kraljevske obitelji.

Za proslavu 70. rođendana princa Charlesa pojavila se u bež haljini s prozirnim dugačkim rukavima, šeširu i cipelama u istoj boji te clutch torbici. Kao članica kraljevske obitelji morala je imati i prozirne najlonke - pravilo koje je već prekršila na službenom fotografiranju povodom zaruka u studenom prošle godine. No, buntovne Meghan više nema - barem ne u stilskom smislu.

Profimedia

Dosadna bež haljina bila joj je malo prevelika, a čini se kao da je to česta pogrešna friške vojvotkinje jer su mnogi komentirali kako se činilo i da je vjenčanica "plesala" oko nje. Čak je i Katy Perry komentirala da je "trebala na još jedno isprobavanje".

U svakom slučaju, fanovi nisu oduševljeni njezinim novim stajlingom i nadaju se kako neće tako lako odustati od svog ležernog američkog stila.

Profimedia

S druge strane, čini se da se jako dobro uklopila u Harryevu obitelj jer se cijelo vrijeme šalila s Camillom i Charlesom dok je Harry držao govor.

princ Harry

Meghan Markle

princ Charles

vojvotkinja Camilla

najlonke

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter