JOŠ JEDNA MOLITVA U 'CRKVI'

U riječki hram elektronske glazbe dolaze Labyrinth Open i Emanuel Satie, zagrijavanje za festivalsko ljeto je službeno započelo


Vid Barić
22.02.2018.21:45
U riječki hram elektronske glazbe dolaze Labyrinth Open i Emanuel Satie, zagrijavanje za festivalsko ljeto je službeno započelo

sažeto

Emanuel Satie dolazi iz Berlina, a ovo će biti njegov premijerni nastup u Rijeci. Prestižnu nagradu Ibiza DJ Awards za najboljeg producenta osvojio je 2016. godine


Vid Barić
22.02.2018.21:45

Nakon niza uspješnih gostovanja inozemnih DJ-a koja su proteklih godina uvelike obilježila riječku underground scenu, KBS Enterteinment je ponovo u akciji. Ovoga puta, u suradnji sa  jednim od najatraktivnijih i najuzbudljivijih festivala na Jadranskoj obali LABYRINTH OPEN, dovodi svjetski poznatog DJ-a i producenta, Emanuel Satiea. Iza Labyrinth Opena stoji poznata belgijska produkcijska kuća sa desetljećem rada u samom vrhu elektronske scene.

Emanuel Satie dolazi iz Berlina, a ovo će biti njegov premijerni nastup u Rijeci. Prestižnu nagradu Ibiza DJ Awards za najboljeg producenta osvojio je 2016. godine. Izdao je mnogo uspješnih EP-ova za poznate house izdavačke kuće poput Defecteda, Moon Harboura i Saved recordsa koji su se tjednima nalazili na vrhovima top lista.

Party će se održati u riječkom klubu Crkva u subotu, 03.03.2018., a uz glavnog gosta nastupiti će i sarajevski DJ Forniva, DJ-i iz kolektiva Seriously Twisted, te rezidenti KBS Entertainmenta.

Vrata kluba otvaraju se točno u pola noći i biti će otvorena do ranih jutarnjih sati.

Važno je napumenuti da se limitirani broj ulaznica za ovaj event može kupiti u sustavu Entria po promotivnoj cijeni od 50 kn, dok će na samom ulazu cijena ulaznice biti 60 kn do 01:00 i 70 kn nakon 01:00 sati.

Također, svi posjetitelji biti će u mogućnosti osvojiti vrijedne nagrade za ovogodišnji Labyrinth Open festival koji će se održati u Omišu od 11.- 14.07.2018. godine, festival koji će prema svim najavama malo kojeg posjetitelja ostaviti ravnodušnim. Prošle godine je na premijernom izdanju festivala Labyrinth bilo brutalno. Bila su to četiri dana plesa, sunca, mora i odlične glazbe, a na a open air festivalu koji se održao u srcu Dalmacije od 8. do 11. srpnja, nastupili su vrhunski svjetski DJ-evi, kao što su  Sam Paganini, Pan Pot, Dubfire, Boris Brejch, Stephan Bodzin, Ten Walls, itd. Izvođači su se izmjenjivali na nekoliko pozornica, a svojim zaraznim ritmovima i nepresušnom energijom, uspjeli su rasplesati nekoliko tisuća posjetitelja iz cijeloga svijeta.

Stoga, početkom ožujka pravac Crkva na Labyrinth zagrijavanje - formu treba održavati, a ljeto se bliži!

Rijeka

crkva

techno

molitva

Emanuel Satie

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter