Najteži dani pjevačice

U posljednjih nekoliko mjeseci izgubila je četiri bliske osobe, ali smrt majke ju je dotukla: Ne priča već danima, a nakon sprovoda bježi iz Srbije


Ines Madunić
06.03.2019.13:20
U posljednjih nekoliko mjeseci izgubila je četiri bliske osobe, ali smrt majke ju je dotukla: Ne priča već danima, a nakon sprovoda bježi iz Srbije
Profimedia

sažeto

Jelena Karleuša posljednjih par mjeseci doživljava tragediju za tragedijom


Ines Madunić
06.03.2019.13:20

Srpska radijska voditeljica i majka pjevačice Jelene Karleuše, Divna, preminula je u nedjelju nakon trogodišnje borbe s rakom pluća. U srijedu se u Beogradu održala komemoracija, a poslije podne je pogreb.

Pjevačica je bila jako bliska s majkom i više puta je isticala kako joj je ona najbliža osoba na svijetu na koju se uvijek može osloniti.

Potpuno shrvana došla je u Radio Beograd, gdje je ušla na sporedni ulaz. Uz nju je cijelo vrijeme njezin suprug, nogometaš Duško Tošić, koji ju drži za ruku i na kojeg se oslanja. Iako su prošli kroz teško razdoblje u braku dok je trajala seks afera, njihov je odnos ipak ostao snažan.

Duško je istog trenutka doletio iz Kine, gdje odnedavno igra u nogometnom klubu, kako bi bio uz Jelenu i obitelj.

Profimedia

"Jako mi je teško jer smo učili od nje. Nema više naše Divne. U nedjelju poslije podne sve nas je iznenadila ova ružna vijest. Ja i dalje mislim da je sve ovo košmar iz kojega ću se probuditi. Kako, Divna, možeš otići? Kako svijet može dopustiti da netko tko je bio tako velik, dobar, iskren, netko tko je bio borac, žena koja je u svojoj borbi pobijedila surovi život. Gdje odlaze svi ti divni ljudi poput Divne? Zar taj nebeski prostor nije već dovoljno popunjen svim tim čistim dušama? Kada će netko reći dosta", rekla je na komemoraciji voditeljica Jelena Petković.

Pjevačica je navodno odlučila da će odmah nakon sprovoda s Duškom otići u Kinu kako bi se maknula od svega. Smrt majke jako teško podnosi. Navodno je na tabletama za smirenje, danima nije progovorila, a na komemoraciji se pojavila s kratkom kosom.

U posljednjih nekoliko mjeseci doživjela je više tragedija. Naime, u rujnu prošle godine preminuo je njezin svekar Milorad Tošić, otac njezinog supruga. Nakon toga otkazala je sve nastupe i poslovne obaveze te bila uz njega.

 
 
 
View this post on Instagram

Mama❤️ @divnakarleusa

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 30, 2018 at 9:35am PDT

U veljači je u prometnoj nesreći poginuo jedan od njezinih obožavatelja s kojim je bila u kontaktu, a vijest o tome podijelila je na svojim društvenim mrežama, gdje je istaknula da moli za njega i njegovu obitelj.

Jelenu je jako pogodio odlazak Šabana Šaulića, legendarnog folk pjevača s kojim je godinama bila prijateljica, a zajedno su jedno vrijeme bili u žiriju showa Zvezde granda.

Njezina majka Divna Karleuša rođena je u Sloveniji, a djetinjstvo je provela u Zagrebu. Kao tinejdžerica preselila se s obitelji u Beograd, a tamo je već u srednjoj školi počela raditi na radiju. Godinama je bila spikerica na Radiju 101, a zatim na Radio Beogradu.

U svojoj je karijeri radila s mnogim zvijezdama srpske scene pa su tako svoju tugu zbog njezine smrti izrazile Vesna Zmijanac, Marina Tucaković, Snežana Đurišić, Lepa Lukić, i drugi.

Očekuje se da će pogrebu na Novom bežanijskom groblju biti više tisuća ljudi, sve će čuvati posebno osiguranje, a obitelj je odlučila da će ispratiti uz pjesmu "Bila je tako lijepa". Divna je imala 61 godinu.

tragedija

Jelena Karleuša

sprovod

Duško Tošić

Divna Karleuša

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter