Vraća se Elle Woods?

U Hollywoodu baš vole nastavke: Žele snimiti treći film o 'Plavuši s Harvarda'


Ines Madunić
05.06.2018.14:00
U Hollywoodu baš vole nastavke: Žele snimiti treći film o 'Plavuši s Harvarda'
Profimedia

sažeto

Prošlo je 17 godina od originala, ali čini se da će se snimati treći nastavak


Ines Madunić
05.06.2018.14:00

Reese Witherspoon jako je blizu potpisivanju ugovora o snimanju trećeg filma "Plavuša s Harvarda". Glumica će ponovno postati Elle Woods, idealistična odvjetnica, a na filmu će raditi i kao koproducentica. Scenarija će se uhvatiti Kirsten Smith i Karen McCullah, koje su napisale i prva dva dijela dok je redateljsko mjesto još nepopunjeno.

Originalni film objavljen je 2001. godine i zaradio je 141 milijun dolara, dok je drugi iz 2003. zaradio 124 milijuna.

U Hollywoodu inače jako vole nastavke od kojih se puno može zaraditi, a minimalno uložiti, pod uvjetom da je original dobro prošao na blagajnama. Tako nas samo ove godine čekaju nastavci 'Izbavitelja", Jurskog parka, Mamma Mije, Nemoguće misije (čak 6. dio izlazi u srpnju), Johnnyja Englisha i Mary Poppins.

Vrlo iskrena oko svega svojedobno je bila Sarah Jessica Parker, koja je priznala kako su svi bili svjesni koliko je loš bio drugi film "Seks i grad".

"Naravno da mi je jasno da drugi film nije ispunio očekivanja, reći ću to javno. Ali, s druge strane, zaradili smo prokleto puno novca", rekla je Parker, koja je htjela snimiti i treći dio, ali je sve propalo jer je Kim Cattrall odbila glumiti Samanthu.

Drugi "Seks i grad" publika i kritika je popljuvala, no zaradili su 294 milijuna dolara.

film

Seks i grad

Reese Witherspoon

Sarah Jessica Parker

Plavuša s Harvarda

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter