Estradne kraljice

Ana Gruica kao senzualna J.Lo, Ivana Mišerić u tijelu Madonne


Mirjana Filipović
05.03.2017.09:30
Ana Gruica kao senzualna J.Lo, Ivana Mišerić u tijelu Madonne
NOVA TV

sažeto

U prvoj epizodi nove sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' vidjet ćemo i Bojana Jambrošića kao Tošu Proeskog te radijskog voditelja Daniela Bilića kao zavodnika Rickyja Martina


Mirjana Filipović
05.03.2017.09:30

Četvrta sezona showa 'Tvoje lice zvuči poznato' donosi nove transformacije, a osmero novih kandidata spremno je za svoju prvu izvedbu u showu. Vidjet ćemo nevjerojatne transformacije, pa će tako neki kandidati mijenjati spol, neki boju kožu, a neke će zadesiti oboje!

Radijski voditelj Daniel Bilić, kaže, spreman je probati nešto sasvim drugačije.

- To je jedan legalan način da nosim minice i štikle - našalio se Daniel, koji će na štikle i minice još malo morati pričekati jer ga prvo očekuje transformacija u zavodnika Rickyja Martina s pjesmom 'She Bangs'.

- Imam strah da ostanem na pozornici kao tutlek i da ne znam što trebam napraviti. Sve bolje od toga je meni uspjeh. I potplatio sam žiri tako da...- dodao je Daniel, a hoće li pobijediti i vinuti se iznad svoga straha, ostaje nam za vidjeti.

Senzualnost Jennifer Lopez pokušat će dočarati Ana Gruica s pjesmom 'Ain't It Funny'.

NOVA TV

Osim pjevanja, Anu očekuje i zahtjevna koreografija, a jesu li ju treneri Igor i Mario dobro podučili, tek ćemo doznati.

- Dat ćemo sve od sebe, pa što bude - kazala je Ana te sa smiješkom dodala: 'Samo da preživim!'

Ivani Mišerić gljiva je za prvu transformaciju dodijelila Madonnu, što joj na prvu pomisao i nije izgledao kao zahtjevan zadatak.

- Prva reakcija, pa dobro, neće biti toliko zahtjevno, ali na kraju je ipak ispalo zahtjevno, ipak sam kraljica popa - otkrila je Ivana koja će otpjevati njezinu pjesmu 'Like a virgin' te je zaključila:

- Jaka je, ždere ljude oko sebe, scenu, sve, užasno ima jaki gard i to će mi biti najteže, nju preslikati na scenu. Prvo sam mislila da će Madonna biti jednostavna za otpjevati, a na kraju će me Madonna stjerati u grob! Mislim da će to biti borba - kaže.

Zahtjevan zadatak očekuje i Bojana Jambrošića koji transformaciju u Tošu Proeskog vidi kao 'dvosjekli mač'.

NOVA TV

- Teško je biti Toše Proeski -  kazao je Bojan.

Obzirom da Tošine pjesme izvodi i na svojim koncertima, Bojan je posebno oprezan oko svoje prve transformacije.

- Ispast će kao da sam se došao ovdje prošetati, ali nije tako lako kako izgleda - rekao je Bojan i objasnio:

- Poznajem njegov lik i djelo, pjevam njegove pjesme. Kažu mi da mi dobro ide, ali da nikad neću biti Toše - zaključio je.

Hoće li Bojan uspjeti donijeti Tošinu energiju s pjesmom ''Pratim te'' na binu showa , tek ćemo doznati.

Na pozornici najpopularnijeg zabavno-glazbenog showa vidjet ćemo još i Dalibora Petka koji će se transformirati u Indiru iz Colonije, Nives Clezijus koja će postati Baha Men, a vidjet ćemo još i Maria Rotha kao divu Tinu Turner te Miu Anočić Valentić kao Chubby Chekera.

Sve vijesti o četvrtoj sezoni hit showa čitajte u temi Tvoje lice zvuči poznato.

Tvoje lice zvuči poznato

TLZP

Ana Gruica

Ivana Mišerić

Daniel Bilić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter