Ne biste je prepoznali

Trinity iz 'Matrixa' danas ne izgleda ni približno slično kao u poznatoj trilogiji


Ines Madunić
08.08.2017.13:00
Trinity iz 'Matrixa' danas ne izgleda ni približno slično kao u poznatoj trilogiji
Profimedia

sažeto

Glumica uopće ne želi pogledati 'Matrix' koji ju je proslavio


Ines Madunić
08.08.2017.13:00

U trilogiji "Matrix" Carrie Anne Moss (49) utjelovila je Trinity, i to toliko dobro da ju je ta uloga pratila cijeli život. Ni prije ni poslije nije imala toliko uspješan projekt kao što je bio "Matrix". Kanađanka je inače karijeru počela 1994. u Foxovoj sapunici "Models Inc.", spin-offu kod nas poznatijeg "Melrose Placea". Imala je manje uloge i u "Spasilačkoj službi" te serijama "Due South" i "Street Justice".

Profimedia

Proslavio ju je "Matrix" 1999. godine, a rijetki su je prepoznali bez kožnog odijela i tamnih naočala. Glumila je kasnije i u "Čokoladi", "Mementu", "Distrubia", "Love Hurts" i drugim filmovima, ali nikad se nije riješila osjećaja da neće postići ništa više od Trinity.

Kaže kako ne voli gledati filmove koji su je proslavili, čak ni kad su je njezina djeca tražila. Kroz šalu je rekla da joj je bilo dosta toga da je na ulici zovu Trinity pa je prestala nositi tamne sunčane naočale.

U posljednje vrijeme ima puno posla na televiziji te glumi u serijama "Iron Fist" i "The Defenders", a pojavila se i u serijama "Vegas", "Chuck", "Daredevil", "Humans" i "Man Seeking Woman".

Evo kako Trinity izgleda danas.

Profimedia

film

glumica

Matrix

trilogija

Carrie Anne Moss

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter