Ured u Buckinghamskoj palači

Tražite posao? Kraljica treba vrhunske stručnjake za odnose s javnošću


Ines Madunić
23.01.2018.13:30
Tražite posao? Kraljica treba vrhunske stručnjake za odnose s javnošću
Getty Images

sažeto

Oglas je objavljen na službenoj stranici kraljevske obitelji


Ines Madunić
23.01.2018.13:30

Želite posao, ali tražite isključivo kraljevski tretman? Možda ima nade i za vas. Britanska kraljevska obitelj traži dva stručnjaka za odnose s javnošću.

U oglasu koji je kraljevska obitelj objavila na svojoj službenoj stranici stoji kako traže vrhunskog asistenta za komunikacije, odnosno stručnjaka za odnose javnošću. Ugovor je na određeno vrijeme, točnije od travnja 2018. do travnja 2019. godine, za mlađeg asistenta, dok se za višu poziciju nudi stalno zaposlenje.

U opisu posla stoji da bi kandidat trebao proizvoditi sadržaj za razne medijske platforme, od najava, izvješća i brifinga do vođenja društvenih mreža. Ured će biti u Buckinghamskoj palači, a posao uključuje puno putovanja po Ujedinjenom Kraljevstvu i svijetu.

Radno mjesto podrazumijeva 33 dana godišnjeg odmora te druge beneficije. Plaća za nižeg asistenta je 22.000 funti godišnje

Savršeni kandidat ili kandidatkinja su energični, entuzijastični, sveučilišno obrazovani koji žele karijeru u medijima. Vještine pisanja i uređivanja sadržaja su važne, kao i mogućnost donošenja odluka i izvršavanja obaveza u kratkim rokovima.

kraljevska obitelj

kraljica Elizabeta II.

oglas za posao

zaposlenje

odnosi s javnošću

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter