Sjećaju je se po skandalu i medijskoj trakavici

Tražila je od bivšeg nogometaša milijune kuna nakon prekida, a kad je sve završilo - počela je ispočetka! Pronašla je ljubav života i uspjela u poduzetničkim pothvatima!


100posto
01.10.2019.13:50
Tražila je od bivšeg nogometaša milijune kuna nakon prekida, a kad je sve završilo - počela je ispočetka! Pronašla je ljubav života i uspjela u poduzetničkim pothvatima!
Foto: Tomislav Zorić/CROPIX

sažeto

Tatjana Mrduljaš u fokus javnosti došla je kada je tužila bivšeg partnera Silvija Marića nakon prekida ljubavne veze. Nije joj u tom periodu bilo lako


100posto
01.10.2019.13:50

Dotad nezapamćeni sudski spor priveden je kraju početkom 2004. godine kada su se Tatjana Mrduljaš i Silvio Marić nagodili na sudu na 1,5 milijuna kuna koje je bivšoj manekenki tada morao isplatiti bivši nogometaš. Naime, Tatjana je 2001. godine pokrenula parnicu protiv Marića, a u kojoj je potraživala dio svoje imovine na osnovu izvanbračne zajednice u kojoj su neko vrijeme živjeli. Tatjana je tvrdila da je zbog Silvija i njegove karijere zapostavila vlastitu pa nije mogla zarađivati.

Trakavica zbog odštete

Njemu se navodno nije sviđalo da mu djevojka pozira u kupaćim kostimima i inim modnim izdanjima pa je ona prestala raditi i prihvaćati unosne ponude. Posvetila se nakon toga nogometašu i njegovoj karijeri, a kada je ljubav pukla - tražila je izgubljeno. Marić je tada tvrdio da veza nije težila braku te da je bila neobavezna.

Foto: Arhiva/CROPIX

Upoznala je ljubav života i s njim počela život u Ljubljani

Takva kvalifikacija Tatjanu je uvrijedila budući da su živjeli zajedno i da ga je, kako je govorila, ludo voljela. Njegove tvrdnje nisu uzete u obzir na sudu pa se na kraju s bivšom manekenkom nagodio na spomenuti iznos. Kada je sve završeno, Tatjana je nestala s medijske scene i posvetila se ljepšoj strani života, onoj bez skandala i medijskih trakavica. Nastavila je raditi i živjeti u tišini, a svojim je kasnijim postignućima - poslovnim i privatnim, začepila usta svima onima koji su je vidjeli kao još jednu (bivšu) djevojku nogometaša.

Foto: Biljana Gaurina/CROPIX

Prije 15 godina upoznala je čovjeka svog života, slovenskog poduzetnika Gorana Kovačevića s kojim je dobila i dvoje djece. Posvetili su se privatnom biznisu, a obiteljski život zasnovali u Ljubljani. Često je i danas na relaciji Zagreb - Ljubljana, budući da su Tatjana i Goran u Zagrebu nedavno otvorili ugostiteljski objekt. U fokus domaćih medija došla je ponovno krajem 2017. kada je na nagovor splitske dizajnerice Monike Sablić s njom snimila editorijal i postala zaštitno lice kolekcije 'Lady'. Dokazala je tada da joj manekenski posao i dalje sjajno ide.

Foto: Livio Andrijić/CROPIX

Tatjana Mrduljaš

silvio marić

goran kovačević

newsletter

Prijavite se na Newsletter