Prošla je kroz težak period

Tragičnu priču o svojoj obitelji saznala je iz novina, pronašla je izgubljene sestre i braću tek kad je odrasla, a onda je uslijedila još jedna borba


Ines Madunić
17.03.2019.08:00
Tragičnu priču o svojoj obitelji saznala je iz novina, pronašla je izgubljene sestre i braću tek kad je odrasla, a onda je uslijedila još jedna borba
Damir Krajač/Cropix

sažeto

Maja Paola Sestrić bila je finalistica Big Brothera 2007. godine


Ines Madunić
17.03.2019.08:00

U reality showu Big Brother 2007. godine Maja Paola Sestrić došla je do samog finala, a sve je osvojila svojom jednostavnošć. No, njezina je priča o djetinjstvu šokirala sve, iako su se detalji saznali tek nakon što je show završio. 

A Maja Paola od finala je prošla kroz brak, rođenje sina i razvod te je danas sretno singl, a živi i radi u Zagrebu.

No, njezin je život obilježila potresna obiteljska priča koja se počela razmotavati tek kad je izašla iz Big Brother kuće. Tek tada je upoznala svoje sestre i braću od kojih je bila razdvojena još otkad je bila beba.

Naime, Maja Paola rođena je u Velikoj Kladuši kao Međida Ćufurović u mnogobrojnoj obitelji. Roditelji Džemila i Ahmet imali su tri kćeri i sedmero sinova. Navodno Ahmet ima još devetero djece iz svog prvog braka. Kad su se preselili u Cetingrad kraj Karlovca socijalna skrb uzela im je prvo kćer Bekiru, a onda i ostalu djecu.

Bekiru je posvojila obitelj iz Velike Kladuše, a ostala su djeca završila u domu u Karlovcu, odakle su dalje posvajani. Maju Paolu posvojila je obitelj iz Duga Rese kad je imala godinu i pol. Malo je to ga znala o svojoj biološkoj obitelji, a detalje je doznala tek kad je izašla iz Big Brother kuće, i to iz novina.

"Kad sam došla doma, mama je prvo stavila taj članak pred mene. Iz novina sam, nažalost, saznala neke stvari o sebi, kao i to da imam obitelj koju ne poznajem. Prvi put sam vidjela gdje sam rođena. Na neke sam takve stvari već dosta rano postala imuna. Kad sam ulazila u BB kuću, znala sam da će se potezati priče iz moje prošlosti. Čula sam da mi je otac umro. Naravno da mi je bio šok kad mi je mama to priopćila, ali ja sam ga vidjela samo jednom i nisam imala neki prisan odnos. Potrese te, ali ne prejako", rekla je svojedobno Maja Paola.

Dok je ona bila u BB kući, njezin je otac u novinama zavapio kako je teško bolestan te kako bi htio prije smrti vidjeti svoju biološku djecu, no preminuo je prije nego što mu se to ostvarilo.

Tek nakon svega toga, Maja Paola uspjela je pronaći sve svoje sestre i braću, a u tome su im pomogli i novinari. Na tome je godinama prije radila najstarija sestra Bekira, koja je živjela u Velikoj Kladuši, a iako je gledala Big Brother, nije shvatila da je Maja Paola njezina izgubljena sestra.

Obitelj je proživjela još jednan tragičan događaj. Naime, Majin brat Rasim Ćufurović godinu i pol bio je u ropskom odnosu prepunom svakodnevnog mučenja i zlostavljanja u obitelji iz Draganića. Jednom su ga prilikom toliko pretukli da su mislili da je mrtav pa su ga bacili u jarak, gdje su ga pronašli mještani i odveli u bolnicu.

Obitelj mu je pomogla u oporavku.

Maja Paola imala je pjevačke i glumačke ambicije, no nakon izlaska iz Big Brothera nije se pojavljivala u javnosti.

Facebook

Udala se za Andriju Vrhovca 2013. godine te s njim dobila sina, no brak nije dugo trajao i ona se odlučila razvesti nakon dvije godine.

"Prva dva mjeseca nakon odlaska sam provela kod obitelji. Bili su mi velika podrška. S obzirom na to da sam imala prekrasnog dvogodišnjeg anđela, moj život se brzo trebao nastaviti kako njemu ništa ne bi nedostajalo. Morala sam se dovesti u red. Željela sam biti majka i dati sve od sebe da postanem najbolja za sebe kako bih mogla biti najbolja mama njemu. Nakon toga su krenule promjene. Pronašla sam ponovno posao u Zagrebu, unajmila stan, preselila se s djetetom i započela ispočetka. Bivši suprug je bio prisutan na način na koji je on smatrao najboljim. Prvih godinu dana je bilo poprilično teško i turbulentno. Postupno sam se navikavala na samostalnost i oslanjala se samo na sebe. Od običnog odlaska sama u trgovinu do samostalne borbe s problemima i raznoraznim životnim situacijama. Bilo je jako puno stresa. Uskladiti zahtjevno radno vrijeme, obaveze, dijete, viđanje sina s tatom i opet uz sve to ipak imati i vrijeme za sebe, za oporavak", ispričala je Maja Paola za miss7.

big brother

reality show

Maja Paola Sestrić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter