Šarić pao na njen šarm?

Tragična životna priča djevojke koja je navodno slomila srce hrvatskog tajkuna: 'Pala sam u krevet iz kojeg nisam izašla par mjeseci, ostala sam sama'


100posto
11.06.2019.19:20
Tragična životna priča djevojke koja je navodno slomila srce hrvatskog tajkuna: 'Pala sam u krevet iz kojeg nisam izašla par mjeseci, ostala sam sama'
Foto: Instagram

sažeto

Mateo Šarić i Zorana Jovanović navodno su neko vrijeme ljubovali, a prema navodnima medija u regiji romansi je došao kraj zbog njezine nevjere. Ona se o svemu tome nije oglasila. Iza sebe ima jako teške životne situacije, a tijekom jedne je nastao i njezin blog


100posto
11.06.2019.19:20

Sin Marijana Šarića, Mateo, navodno je pao na šarm beogradske blogerice Zorane Jovanović, poznatije pod nadimkom Zorannah. Nadjenula si je to umjetničko ime još otkako se prije nekoliko godina počela baviti YouTubeom, pisanjem bloga i društvenim mrežama. Razgranala je svoj posao i danas od njega, tvrdi, jako dobro živi.

Obožavatelja i pratitelja ima i u Hrvatskoj pa nikome nije promaknula činjenica da u Zagrebu boravi sve češće. Mnogi su njezina putovanja povezali s činjenicom da je bliska prijateljica Lejle Hajrović, supruge Dinamovog nogometaša Izeta, no drugi su bili nešto promućurniji i povezali su Zoranu s Mateom Šarićem. Mladi poduzetnik navodno je bio u ljubavi s njom, u Beogradu su proslavili i njezin rođendan, a onda su se beogradski mediji raspisali o ljubavnom trokutu njihove blogerske perjanice.

Navodno je blogerica varala hrvatskog poduzetnika s bosanskohercegovačkim tenisačem Damirom Džumhurom. Ubrzo su mediji u BiH počeli pisati o njihovoj ljubavnoj kombinaciji, radi koje ju je Mateo ostavio.

Foto: Instagram

Teška životna priča mlade djevojke

Djevojka koja intrigira cijelu regiju iza sebe i svojih glamuroznih fotografija nosi zaista tešku životnu priču. Hrabro se u nježnim godinama nosi sa svim svojim tužnim i tragičnim situacijama, a unatoč njima jedna je od najuspješnijih u ovom poslu pa ima oko 900 tisuća pratitelja na Instagramu.

Prošla je kroz teški period kada je u ranim dvadesetim godinama izgubila oca, a potom i majku. Prvo je otišao njezin otac Zoran, preminuo je svega par dana prije nego što je Zorana navršila 21. godinu. Iako su joj roditelji bili razvedeni, a njezin odnos s ocem nestabilan, kada je otišao - Zorana je pala u tešku depresiju. Provodila je dane u krevetu i rijetko je napuštala svoj dom. U svemu joj je tada bila podrška majka Vesna.

Screenshot: Instagram

Majka joj je pomagala u svemu, a kada je preminula - Zorani se svijet srušio

Poduzetnica je svojoj kćeri priuštila lijep život, a dok je Zorana podizala posao s blogom, majka joj je pomagala i savjetodavno i financijski. Živjele su majka i kći zajedno, Zorana je često putovala, a majka ju je podržavala. Mlada djevojka podržavala je svoju majku, s druge strane, u borbi s opakom bolešću.

Nažalost, bolest je bila jača pa je u svibnju 2015., svega četiri godine nakon oca, Zorana ostala i bez majke. Nakon njezine smrti, oglasila se na Instagramu. 'Smrt moje majke nije došla iznenada, dugo je bila bolesna, a stanje se izuzetno pogoršalo posljednjih par mjeseci. Posljednjih mjesec dana znala sam što se sprema i nekako sam se pripremila na to, iako na takve stvari nikada ne možeš biti spreman. Nažalost, već sam jednom prošla kroz to i znam što ne smijem napraviti. Ne znam koliko vas zna kako je moj blog nastao, ali da skratim priču, trebalo mi je nešto da se dignem nakon tatine smrti. Pala sam u krevet iz kojeg nisam izašla par mjeseci, i to je posljednja stvar koju sada sebi smijem dozvoliti - tim više što sam ostala sama, nemam više nikoga da me gura, da mi drži leđa', napisala je između ostalog Zorana nakon gubitka majke.

Objasnila je tako činjenicu i odluku da se što prije vrati poslu. 'Ja ću svoju bol držati u svoja četiri zida. Svoju majku volim najviše na cijelom svijetu, kao što je svatko od vas voli i nitko mi ne pravo govoriti kako bih se trebala ponašati u ovim trenucima', dodala je djevojka.

Zorana Jovanović

mateo šarić

newsletter

Prijavite se na Newsletter