Oni tetoviraju celebove

Tko su umjetnici kojima Rihanna i Justin Bieber vjeruju najviše na svijetu?


Ines Madunić
07.06.2018.19:00
Tko su umjetnici kojima Rihanna i Justin Bieber vjeruju najviše na svijetu?
Profimedia

sažeto

Tetovaže su mnogim celebrityjima zaštitni znak, ali tko im ih je napravio?


Ines Madunić
07.06.2018.19:00

Prilično je čudno gledati stare Rihannine spotove u kojima nema većinu svojih tetovaža. Danas ih pjevačica ima više od deset, a većinu ih je napravio njujorški umjetnik Keith 'Bang Bang' McCurdy.

"Živio sam ispod radara i nisam pratio vijesti. Kad se kod mene došla tetovirati mlada pjevačica koja je imala pjesmu 'Umbrella', nisam imao pojma tko je to", rekao je McCurdy, koji je otad postao redovni umjetnik kojeg posjećuje Rihanna. Ona ga je proslavila, a onda su mu na vrata pokucali Justin Bieber, Drake, Cara Delevingne... Jako je teško dobiti termin kod njega, a njemu, kako kaže, postane dosadno, pa voli izazove.

Jednom je tetovirao Justina Biebera u avionu, a klijenti su ga tražili da ih tetovira na vrhu Empire State Buildinga i u helikopteru. Caru Delevingne tetovirao je na kućnom tulumu u jedan ujutro. Na Instagramu ga prati skoro dva milijuna ljudi.

 

Finito @justinbieber

A post shared by Bang Bang Tattoo (@bangbangnyc) on Dec 22, 2017 at 8:06pm PST

"Vrlo sam profesionalan. Vidio sam te ljude u nevjerojatnim stanjima. Moraju znati da mi mogu vjerovati, i zato se vraćaju. Nikad nisam napravio tetovažu koja je loša ili koja nema smisla. Popljuvao sam ideje svjetski poznatih ljudi kojima nitko ne govori 'ne'", kaže McCurdy.

Njujorškog tattoo umjetnika JonBoyja proslavila je Kendall Jenner. On joj je radio natpis na unutrašnjoj strani usne. JonBoy se specijalizirao za malene tetovaže i natpise, a tetovirao je Justina Biebera, Liama Paynea, Zayna Malika...

 

meow @kendalljenner #jonboytattoo

A post shared by c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on Sep 29, 2016 at 9:11pm PDT

Jedan od poznatijih u svijetu slavnih je Dr. Woo, kod koga su redovne mušterije Zoe Kravitz, Ellie Goulding, Miley Cyrus, Dakota Johnson i Drake. Napravio je i sve brojne tetovaže za Frances Bean Cobain, Kurtovu i Courtneyinu kćer. 

Britanac Kevin Paul proslavio se kad je napravio tetovažu Harryju Stylesu. Prije nekoliko godina, kaže, nije postojao termin "celebrity tattoo umjetnika".

"Ponekad mi nedostaje umjetnost koju sam radio prije toga", kaže Paul, koji je "odgovoran" za golemu tetovažu lava preko cijelih prsa Eda Sheerana.

"Nije da mi to smeta, otvorile su mi se mnoge prilike nakon toga. Ali, prije sam dobivao nagrade diljem svijeta zbog svojih realističnih tetovaža i dark arta. Toga više nema", kaže Paul.

star vibes

Rihanna

Justin Bieber

tetovaže

Ed Sheeran

tetoviranje

tattoo majstor

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter