Predsjednica influencerica

Tko su Kolindini najdraži estradnjaci? Bulić i Thompson najveći su hit, no i Nives je dobila poziv za inauguraciju


Barbara Marinović
15.12.2018.15:00
Tko su Kolindini najdraži estradnjaci? Bulić i Thompson najveći su hit, no i Nives je dobila poziv za inauguraciju
Foto: CROPIX

sažeto

Estrada je prepuna izvođača, no samo su neki došli u centar pažnje prve žene Hrvatske


Barbara Marinović
15.12.2018.15:00

Kad bismo pojavu influencera prebacili u termine politike, najveća trendseterica, ona s najvećim brojem followera, fanova i hejtera, bila bi svakako predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Ima onih koji je obožavaju, drugih koje iritira, no kombinacija populizma, domoljublja i njezinog šarma pravi je recept za centar pozornosti.

Udara trendove gdje god se okrene

Već smo odavno naviknuli da sve ono što predsjednica oblači postaje odmah trend, Kolinda udara trendove i podiže rejting domaćim modnim dizajnerima, no ne samo njima. Svi su ludi za dijetom koju je predsjednica efikasno sprovela pa i estradnjaci slijede njenu formulu za uspjeh. No, to nije sve.

Mate & Marko

Naime, ima predsjednica i svoje omiljene izvođače, a njima je sigurno drago kada vide da Grabar-Kitarović zna sve njihove stihove. Nedavno je tako gostovala na 'Širokobriješkoj večeri' u Gastro Globusu i s glazbenikom Matom Bulićem otpjevala njegov hit 'Domu mom'. Nije lako do glasova birača doći, čuje se da se predsjednica mučila s tonovima.

Latila se mikrofona doduše i koji mjesec ranije, tijekom svojeg posjeta SAD-u. Zapjevala je s posjetiteljima svečane večere Thompsonov hit 'Lijepa li si'. Perkovićev singl otpjevala je i u svlačionici Vatrenih, koji su pjesmom slavili nakon pobjede nad Rusijom na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Da su joj Bulić i Thompson među dražim izvođačima, nema sumnje. Pokazala je predsjednica to i kada ih je pozvala na svoju inauguraciju. Osim Thompsona i Bulića, na inauguraciji predsjednice našli su se i Tony Cetinski te Nives Celzijus.

Tada pjevačica u usponu, Celzijus se možda predsjednici umilila kada je snimila hit naziva 'Kolinda'.

Kolinda Grabar Kitarović

Nives Celzijus

Tony Cetinski

Thompson

Mato Bulić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter