Čolićeva ljubav

Tko je supruga nekadašnjeg seks simbola Jugoslavije? Nikad se s njim ne pojavljuje u javnosti, a on kaže da joj je uvijek bio vjeran


Ines Madunić
10.03.2019.12:00
Tko je supruga nekadašnjeg seks simbola Jugoslavije? Nikad se s njim ne pojavljuje u javnosti, a on kaže da joj je uvijek bio vjeran
Darko Tomas/Cropix

sažeto

Aleksandra Čolić 18 je godina u braku s jednim od najpoznatijih pjevača u cijeloj regiji


Ines Madunić
10.03.2019.12:00

Zdravko Čolić od početka je karijere bio miljenik ženskog dijela publike. Nekad je bio najveći seks simbol Jugoslavije, a ni danas žene iz cijele regije teško mogu odoljeti njegovom šarmu.

No, on je već više od 20 godina vjeran Aleksandri, s kojom je pred oltar stao 2001. godine.

"Vjenčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo došli rano ujutro. Dugo smo bili u vezi pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora postojati. Veze koje duže traju, za onog tko ih može izgurati nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života", izjavio je svojedobno Čolić.

Privatni album/Facebook

Aleksandra je profesorica geografije, ali se posvetila njihovoj obitelji, a pojavljivanje u javnosti uopće ju ne zanima pa ne postoji puno njezinih fotografija, a još su rjeđe one na kojima je par skupa.

"Žena kao žena, radi, opredijelila se za obitelj. Ako ona hoće, slikat ćemo se, nemam ništa protiv. Nije ono da mi Bosanci ne damo ženi da se pojavi vani, kao što se prije pričalo", rekao je rođeni Sarajlija.

Upoznali su se u Makarskoj, a ona je tada studirala u Beogradu. Danas imaju dvije kćeri, Unu i Laru, a žive na relaciji Beograd-Sarajevo.

"Svaki muškarac voli da netko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Osvojila me jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige", rekao je Čolić.

Iako mnogi pretpostavljaju kako joj nije vjeran zbog obožavateljica koje ga i danas opsjedaju, on uvjerava kako to jednostavno nije istina. 

"Ljudi misle, ide on svuda okolo, ali nije istina. Prirodan sam i normalan. Moja komunikacija sa ženama je na bazi poštovanja. To ne mora značiti da bih bio s nekim. Mogu reći da sam vrlo fin i da moja supruga može biti ponosna na mene", rekao je svojedobno.

pjevač

glazbenik

Zdravko Čolić

seks simbol

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter