Oni su celebrity rođaci

Tko je Snoop Doggova sestrična, a tko ne želi pričati o svom bratiću Tomu Cruiseu


Ines Madunić
09.07.2017.09:00
Tko je Snoop Doggova sestrična, a tko ne želi pričati o svom bratiću Tomu Cruiseu
Profimedia

sažeto

Neki su mijenjali imena i prezimena samo da ih se ne bi povezivalo s nekim članovima obitelji


Ines Madunić
09.07.2017.09:00

Ok, svi već znamo da je Goldie Hawn mama Kate Hudson i da je Elizabeth Olsen mlađa sestra Mary Kate i Ashley, ali za neke celebove nikad ne biste pogodili da su u rodu.

Shirley Maclaine i Warren Beatty - sestra i brat

Profimedia

Poznati glumci rođeni su i odrasli u Virginiji. Njegovo pravo ime je Henry Warren Beaty, a njezino Shirley MacLean Beaty. Oboje su napravili izmjene u pisanju svojih imena kad su se počeli baviti glumom.

Snoop Dogg i Brandy - bratić i sestrična

Reper i pjevačica su bratić i sestrična. Oboje su karijere počeli u devedesetima, ali je Snoop bio uspješniji. Inače, Brandyin brat je Ray J, reper koji je poznat po seks snimci s Kim Kardashian.

Julia Roberts i Emma Roberts - teta/nećakinja

Profimedia

Emma je kćer Julijinog brata Erica Robertsa, također glumca. Julia je navodno često dopuštala Emmi da bude s njom na snimanjima filmova zbog čega je ona poželjela baviti se filmom.

Nicolas Cage, Sofia Coppola i Jason Schwartzman - bratići/sestrična

Getty Images

Redateljica i glumci su prvi rođaci, odnosno bratići i sestrična. Svi su djeca dva brata i kćeri. Sofia je kći poznatog redatelja Francisa Forda, Nicolas Cage zapravo se zove Nicolas Kim Coppola i sin je Augusta Floyda Coppole, dok je glumac Jason Schwartzman sin Talije Rose Coppole, koja se udala za Jacka Schwartzmana. Inače, Talia je također bila glumica (vidjeli smo je u Kumu kao Connie Corleone), a Cageov otac također je radio u filmskoj industriji.

Charlie Sheen i Emilio Estévez - braća

Profimedia

Charliejevo pravo ime je Carlos Irwin Estévez, a promijenio ga je baš kao i njegov otac Martin. Njegovo pravo ime je Ramon Antonio Gerardo Estévez, a prezime Sheen uzeo je zbog obožavanja američkog nadbiskupa Fultona Johna Sheena.

Alfie Allen i Lily Allen - brat i sestra

Getty Images

Starija Lily još na svom prvom albumu napisala je pjesmu o svom bratu koji želi biti zvijezda. I par godina kasnije je uspio - sad ga znamo kao Theona Greyjoyja iz "Igre prijestolja".

Tom Cruise i William Mapother - bratići

Reuters

Pravo ime Toma Cruisea je Thomas Cruise Mapother IV., a William, kojeg znamo iz serije "Lost" mu je bratić. Zajedno su glumili u pet filmova, ali gotovo nikad ne pričaju jedan od drugome. Vjerojatno zato što William nije scijentolog.

Denis Leary i Conan O'Brien - rođaci u trećem koljenu

Getty Images/Reuters

Glumac kojeg smo obožavali mrziti u "Vatrenim dečkima" i tv voditelj rođaci su u trećem koljenu. Obojica ponosno ističu svoje irsko porijeklo, kao i svoju riđu kosu.

Christian Bale i Gloria Steinem - posinak/pomajka

Reuters

Iako je trajalo tek tri godine, poznata feministkinja Gloria Steinem bila je pomajka glumcu kad se 2000. udala za njegovog oca Davea Balea. Zanimljivost je da je Steinem 1991. godine prosvjedovala protiv eksploicitnog nasilja prema ženama u romanu "Američki psiho", a njezin je posinak 2000. godine imao glavnu ulogu u filmu prema toj knjizi. Gloria i Dave rastali su se nakon tri godine.

star vibes

obitelj

pjevačica

glumci

pjevač

celebrity

rođaci

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter