Kate nigdje na vidiku

Tko je plavuša s kojom je princ William pio pivo i plesao do jutra?


Mirjana Filipović
14.03.2017.10:35
Tko je plavuša s kojom je princ William pio pivo i plesao do jutra?
Facebook

sažeto

Dok je William tulumario, Kate Middleton je navodno bila kod kuće s djecom


Mirjana Filipović
14.03.2017.10:35

Dok je kraljevska obitelj na svečanoj ceremoniji obilježavala Dan Commonwealtha, princ William zabavljao se s društvom na skijanju u Švicarskoj, a s njima je bila u australska manekenka Sophie Taylor, piše Daily Mail.

Sophie ima 24 godine i radi u noćnom klubu Farinet koji se nalazi u sklopu luksuznog ski resorta. Ranije je radila za modnu agenciju Chadwick za koju je uz pomoć fotografa Glena Krohna snimila golišavi editorijal.

Facebook

No iako na prvi pogled cijela priča djeluje dramatično, sa Sophie je u društvu princa bio i njezin dečko Aaron Goodfellow koji je za Williama rekao da je fantastičan čovjek koji čvrsto stoji na zemlji.

Kad nije skijao, William je uživao u pivu i plesu do ranih jutarnjih sati, a bend Husseyband, koji je tijekom vikenda zabavljao goste, na Twitteru se pohvalio da su imali čast nastupati za princa.

Dok je William tulumario, Kate Middleton je navodno bila kod kuće s djecom. Njegova odluka da propusti tako važan događaj u kraljevskoj obitelji, kao što je Dan Commonwealtha, već nailazi na brojne osude i kritike.

Facebook

Odsustvo Kate i Williama sa spomenute svečanosti je itekako primijećeno jer su se pojavili svi od kraljice i princa Filipa, princa Charlesa, princa Harryja, princa Andrewa i princa Edwarda. No glasnogovornik kraljevske obitelji izjavio je da vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea nikad nisu ni potvrdili svoj dolazak na ceremoniju koja se obilježava drugog ponedjeljka u mjesecu, ali da se vesele njihovom prisustvu u budućnosti. Privatno vrijeme princa iz željeli komentirati.

Fotografije princa na skijanju u veselom raspoloženju možete pogledati OVDJE.

Facebook

Profimedia

kraljevska obitelj

princ William

Sophie Taylor

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter