Nijedna nije uboga

Tko je najbogatija sestra Kardashian, a koja zarađuje najmanje milijuna


Ines Madunić
26.07.2018.16:00
Tko je najbogatija sestra Kardashian, a koja zarađuje najmanje milijuna
Getty Images

sažeto

Objavljene su zarade najpoznatijih reality sestara na svijetu - evo top liste


Ines Madunić
26.07.2018.16:00

Što one uopće rade? Sestre Kardashian, odnosno cijeli Kardashian-Jenner klan jedna je od najpoznatijih obitelji na svijetu, ali rijetki zapravo znaju od čega oni zarađuju. Poznato je da su naslijedili bogatstvo pokojnog odvjetnika Roberta Kardashiana, ali otkud svi ovi milijuni? Je li moguće da su samo od reality showa?

Dio svakako, ali svaka se članica obitelji bavi i dodatnim biznisom koji uglavnom imaju veze s društvenim mrežama.

A evo i konačne top liste najbogatijih članica obitelji.

1. Kylie Jenner - 900 milijuna dolara

Najmlađa je i najbogatija. Kylie je nedavno osvanula na naslovnici magazina Forbes kao cover djevojka za temu "Američke milijarderke". Broj posvećen ženama u SAD-u koje su dosegnule svoju prvu zarađenu milijardu krasi 21-godišnjakinja koja je carstvo izgradila na kozmetici.

Doduše, Kylie službeno ima tek 900 milijuna dolara, ali što je tih 100 milijuna za nju? Vjerojatno ih je već zaradila. Navodno po jednoj Instagram objavi može dobiti i do milijun dolara.

Većina bogatstva je od njezine linije kozmetike, to čini 800 milijuna, a ostatak su sponzorski ugovori, linija odjeće koju ima sa sestrom Kendall i zarada od realityja.

Forbes također piše kako je najmlađa članica klana ujedno i najmlađa milijarderka koja je sama zaradila tu milijardu - i svrgnula s trona osnivača Facebooka Marka Zuckerberga.

"Dobro došli u eru u kojoj je slava prednost", piše Forbes. Pa, hvala.

2. Kim Kardashian West - 350 milijuna dolara

Ona je sve pokrenula, ali je ipak ostala iza mlađe Kylie. Voljeli je ili mrzili, činjenica je da je od neugledne prijateljice i asistentice Paris Hilton u deset godina dogurala do najpoznatije žene na planeti. Ima nos za posao, a taj nos ju je doveo do realityja, vlastite aplikacije, emojija, knjige selfieja i titule kraljice društvenih mreža.

Od svega toga, ali i linije kozmetike, ugovora i drugih poslova Kim je zaradila 350 milijuna dolara. Forbes kaže da joj je godišnja zarada 80 milijuna dolara neto.

3. Caityln Jenner - 100 milijuna dolara

Većinu novca Caitlyn je zaradila, naravno, od pojavljivanja u realityju "Keeping Up With the Kardashians" te kasnije i vlastitog "I Am Cait".

I prije svoje tranzicije, kao Bruce Jenner zarađivala je kao motivacijski govornik i kroz sponzorske ugovore. Iako više nije u dobrim odnosima s ostatkom obitelji, Caityln dobro stoji financijski i prilično se dobro snašla.

4. Kris Jenner - 60 milijuna dolara

Mastermind iza svega i najpoznatiji momager na svijetu, Kris je od (navodnog) upravljanja životima svoje djece zaradila oko 60 milijuna dolara.

Procjena je možda malo podcijenjena, s obzirom na to da Kris (opet navodno) dobiva dio zarade svake svoje kćeri, ali i sa tih 60 da se pristojno živjeti.

5. Khloe Kardashian - 40 milijuna dolara

Nedavno je prošla kroz krizu sa zaručnikom Tristanom Thompsonom i postala majka, a Khloe je "vrijedna" 40 milijuna dolara. Uz Kim, Kourtney i mamu Kris ona je izvršna producentica njihovog realityja, a zarađuje i od svojih showova "Kocktails with Khloe" i "Revenge Body" te linije trapera Good American.

Godišnja plaća joj je 15 milijuna dolara.

6. Kourtney Kardashian - 35 milijuna dolara

Najstarija sestra ne zamara se dodatnim poslovima osim sudjelovanja u realityju i sponzorskih ugovora na društvenim mrežama.

 

I love @myblanquil weighted blanket. Use my code KK20 for 20% off #ad

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Jul 19, 2018 at 2:50pm PDT

Njezino se bogatstvo procjenjuje na sasvim dovoljnih 35 milijuna dolara. Još uvijek dovoljno da većinu godine provede na jahtama na Karibima ili Mediteranu.

7. Kendall Jenner - 30 milijuna dolara

Mlada Kendall možda ima tek 22 godine, ali je najplaćeniji model na svijetu, a tu je pretekla Gisele Bundchen koja je godinama držala tu titulu. Ima ugovore s Calvinom Kleinom, Estee Lauder, Chanelom, Marcom Jacobsom, Fendijem...

 

me and bells in @ochirlyofficial #ochirly 🖤

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Jul 14, 2018 at 12:26pm PDT

Možete negodovati kako su supermodeli nekad bili bolji, ali Kendal trenutno vlada modnom scenom, zajedno sa sestrama Hadid.

8. Rob Kardashian - 10 milijuna dolara

Najmanje poznati član obitelji, uvijek u sjeni sestara i uz pokoji svoj neugodni skandal, Rob ima najmanje novca, ali opet sasvim dovoljno.

 

Happy Saturday! 😆 #dreamkardashian #robkardashian #krisjenner #kardashian

A post shared by Rob Kardashian (@robbert_kardashian) on Feb 24, 2018 at 4:16pm PST

Vrijednost njegova bogatstva je 10 milijuna dolara, a dio je zaradio kroz reality "Rob&Chyna", sa bivšom djevojkom Black Chynom.

novac

Kim Kardashian

Kylie Jenner

Kendall Jenner

Khloe Kardashian

bogatstvo

Kardashians

Kourtney Kardashian

Kris Jenner

Caitlyn Jenner

obitelj Kardashian Jenner

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter