Natjerala ga je da se pokaje

Tko je djevojka najbržeg čovjeka na svijetu? Prevario ju je pred cijelim svijetom, a ona uzvratila: 'Mijenjao si život s božicom za jednu noć...'


Ines Madunić
05.11.2019.17:00
Tko je djevojka najbržeg čovjeka na svijetu? Prevario ju je pred cijelim svijetom, a ona uzvratila: 'Mijenjao si život s božicom za jednu noć...'
Profimedia

sažeto

Jamajčanka je u vezi s Usainom Boltom već pet godina i prošli su kroz nekoliko kriza


Ines Madunić
05.11.2019.17:00

Usain Bolt godinama je šokirao svijet svojom brzinom i lakoćom kojom je pobjeđivao na najvažnijim svjetskim utrkama. Jamajčanski sprinter postao je najbrži čovjek na svijetu kad je probio rekorde u trčanju na 100 i 200 metara 2009. godine, a 11 puta bio je svjetski prvak.

A kako je postao jedan od najpoznatijih ljudi na svijetu, javnost se počela zanimati za njegov privatni život. Oduvijek je bio poznat kao nestašan, od toga da je pričao kao uopće ne pazi što jede i najviše voli McDonald's do ludih tuluma s puno žena. A onda je prije Olimpijskih igara u Rio de Janeiru 2016. godine objavio kako je već dvije godine u vezi s Kasi Bennett.

"Sad smo postali ozbiljni, ali idemo polako, korak po korak. Neću vam reći tko je ona jer znam da će se puno stvari promijeniti za nju kad cijeli svijet sazna i rekao sam joj da zasad nije spremna za to", rekao je tada Bolt.

No, prije početka Olimpijade, na Instagramu je objavio fotografiju s Kasi na karnevalu s opisom "predsjednik i prva dama".

 
 
 
View this post on Instagram

President And First Lady 🙌🏾

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on Apr 3, 2016 at 8:32pm PDT

Mlada Jamajčanka odmah je postala svjetski poznata i dobila je zavidan broj fanova na društvenim mrežama.

Ona danas ima 29 godina, rođena je na Jamajci, studirala je pravo i ekonomiju, radi u agenciji za marketing te je s Usainom osnovala nevladinu udrugu "Project Kase" koja se bavi poboljšanjem uvjeta obrazovanja i odrastanja djece na njihovoj rodnoj Jamajci.

Njihova je veza prošla kroz krizu iste godine kad je cijeli svijet za nju saznao jer je nakon Olimpijskih igara osvanula fotografija Usaina Bolta u krevetu s Jady Duarte, brazilskom studenticom. Ona je ispričala kako je Bolta upoznala u baru u Riju te kako joj je poslao poruku preko izbacivača u klubu.

"Pozvao me da dođem u njegovu hotelsku sobu", rekla je za medije Duarte.

 
 
 
View this post on Instagram

Drip too hard, don’t stand too close #superbowlmusicfest

A post shared by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on Feb 3, 2019 at 6:57am PST

Kasi je na sve reagirala na društvenim mrežama.

"Mijenjao si život s božicom za samo jednu noć s nekim tko nikad neće doći ni blizu tome", napisala je na Twitteru.

No, nesuglasice su izgladili i ona mu je očito sve oprostila. Usain se morao potruditi oko Kasi, ali čini se kako je zaključio da je ona žena za njega.

"Definitivno želim obitelj. Godinama sam čekao jer želim biti siguran da je to prava osoba za mene", rekao je Bolt.

Profimedia

Kasi ne daje intervjue i uglavnom se drži podalje od medija, a dok je Usain bio aktivan sportaš, navijala je za njega i pratila ga na njegovim putovanjima.

"Nisam singl, ali ne želim previše pričati o svom ljubavnom životu", rekao je nedavno te otkrio kako je s Kasi pričao o tome da se presele u Australiju.

ljubavni par

Usain Bolt

Kasi Bennett

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter