Vrjedniji od karijere

Tko je Adelin suprug i zašto ga pjevačica skriva od javnosti?


Mirjana Filipović
25.08.2017.09:35
Tko je Adelin suprug i zašto ga pjevačica skriva od javnosti?
Profimedia

sažeto

Prije nego što je oženio Adele, Simon je već bio u jednom braku


Mirjana Filipović
25.08.2017.09:35

Otkako je postala slavna još 2008. godine nakon izlaska prvog albuma '19', Adele (29) je svoj privatni život skrivala od javnosti.

Tako je i šuškanja da se udala za partnera Simona Koneckija potvrdila tek na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja kada ga je nazvala suprugom. O njihovom vjenčanju nagađalo se još oko prošlog Božića kada je pjevačica u Los Angelesu viđena sa zlatnim prstenom.

No mnogi o ljubavi njezinog života ne znaju puno.

Simon je rođen u travnju 1974. godine u New Yorku, a s obitelji se u London preselio kada mu je bilo 10 godina, piše britanski The Sun.

Tijekom godina bio je direktor investitorske tvrtke EBS, a kasnije je bio jedan od vodećih menadžera u Lehman Brothersu. Kad se zaželio promjene, osnovao je brend ' Life Water' te humanitarnu organizaciju Drop4Drop čijim je kampanjama cilj osigurati pitku vodu u siromašnim zemljama.

Kako je upoznao Adele?

Simon i Adele 2011. godine je upoznao pjevač Ed Sheeran. U to vrijeme, Adele je napravila pauzu u karijeri zbog operacije glasnica. Zbližila se sa Simonom, a već godinu kasnije dobili su sina kojem su dali ime Angelo.

Suprug joj ljubavne poruke šalje čak i tijekom koncerata. U jednom intervjuu Adele je priznala da joj je obitelj važnija od karijere.

- Kada bi se moj odnos sa Simonom ili Angelom počeo narušavati, odmah bih prestala s nastupima - rekla je pjevačica.

Simon već ima jedan brak iza sebe

Prije nego što je upoznao Adele, bio je u braku sa stilisticom Clary Fisher od 2004. do 2008., s kojom danas ima osmogodišnju djevojčicu. Šuškalo se i da je Adele bila razlog za njihov razvod, no 2012. pjevačica je dala do znanja da je Simon bio razveden puno prije nego što su se njih dvoje upoznali.

Često ističe da Simon u njezinu glazbu nije previše upućen, ali da cijeni ono što radi.

- Brine o meni više nego o bilo čemu drugome, ali ne razmišlja puno o glazbi koju radim - kaže.

Smatra da je njihova veza uspjela jer je Simon samouvjeren i zna što želi. Simona i dijete ne želi izlagati javnosti jer, kako je jednom prilikom zaključila, zna da je teško biti u braku sa slavnom osobom i biti dijete celebrityja pa joj je cilj više ih zaštititi od negativnog utjecaja slave.

star vibes

brak

Adele

supruga

Simon Konecki

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter