Najneugodniji celebrity trenuci

Tko bi zaboravio pad Jennifer Lawrence u Dioru ili kad nas je Travolta upoznao s Adele Dazeem koja ne postoji?


Mirjana Filipović
25.09.2017.18:10
Tko bi zaboravio pad Jennifer Lawrence u Dioru ili kad nas je Travolta upoznao s Adele Dazeem koja ne postoji?
Profimedia

sažeto

Pogledajmo čemu smo se to sve smijali kroz godine


Mirjana Filipović
25.09.2017.18:10

Slavni imaju tu nesreću da im nema smisla skrivati se ili negdje pobjeći kad se nađu u neugodnoj situaciji jer ih kamere prate gdje god se pojave. Upravo tako brojna poznata imena uhvaćena su u neugodnim trenucima koja su zabilježena zauvijek. Pa evo čemu smo se sve smijali kroz godine.

Na dodjeli Oscara 2015. godine fotografi su zabilježili nespretan pokušaj poljupca Johna Travolte i Scarlett Johansson. Dok ju je on krenuo ljubiti u obraz i rukama je obujmio oko struka, ona je i dalje pozirala fotografima kao da on ne stoji pored nje.

via GIPHY

Tijekom jednog intervjua koji je davao novinaru Davidu Lynchu, pored Jerryja Seinfeld prolazila je pjevačica Kesha koja je slavnog komičara poželjela zagrliti. No Seinfeld ju nije odbio samo jednom, već ča tri puta, a kad je otišla od njega, Jerry je priznao da nije iamo pojma s kim je pričao.

I Lea Michele se našla sličnoj situaciji kao i Kesha. Naime, dok je sva sretna pokušavala pozdraviti Jessicu Lange, ova je bez da ju je doživjela samo prošla pored nje. Vidljivo je na snimci da Lei nije bilo svejedno što se tako osramotila pred kamerama.

Nakon što su Kim i Kanye 2015. godine uvršteni među 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu, pojavili su se na slavlju časopisa Time o čijoj je listi bila i riječ. A dok su pozirali pred fotografima na crvenom tepihu, dogodila se zanimljiva situacija. Komičarka Amy Schumer pravila se da se spotaknula i pala pred njih, pa u tom položaju nastavila puzati. Kanye ju je ignorirao, a Kim se samo kiselo nasmijala.

Gigi Hadid našla se u prilici da pozdravi članove One Directiona, a kada je došla do njih, zagrlila je sve osim Harryja Stylesa.

Čudan zagrljaj pred fotografima odradile su Emma Stone i Jennifer Lawrence.

Mnogi se i danas sjećaju jednog od najsmješnijih događaja s dodjele Oscara 2014. godine i trenutka kada je John Travolta Idinu Menzel koja je trebala otpjevati pjesmu 'Let It Go' iz crtića 'Frozen' preimenovao u Adele Dazeem. Na društvenim mrežama dugo se poslije toga šalilo na njegov račun.

Nakon dodjele Zlatnih globusa prošle godine, kamere su uhvatile poprilično smiješnu grimasu Leonarda DiCaprija dok je Lady GaGa prolazila pored njega.

via GIPHY

Na putu po svog Oscara 2013. Jennifer Lawrence doživjela je neugodan trenutak. Naime, spotaknula se o svoju raskošnu haljinu i pala na stepenicama, no vrlo brzo se snašla i nasmijala samoj sebi što su prisutni popratili pljeskom ohrabrenja.

via GIPHY

Na svjetskom izboru za Miss Universe 2015. godine voditelj Steve Harvey proglasio je krivu pobjednicu. Naime, prvo je rekao da krunu dobiva Miss Kolumbije Ariadna Gutierrez - Arevalo, no u posljednjim minutama prijenosa pred milijunskim auditorijem ispravio je gaf i proglasio pravu pobjednicu - Miss Filipina Pia Alonzo.

tekst

star vibes

zvijezde

smijeh

neugodni trenuci

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter