Celebrity level: pro

Taylor Swift putovala je u golemom koferu kako bi se sakrila od fotografa i novinara


Ines Madunić
15.11.2018.21:00
Taylor Swift putovala je u golemom koferu kako bi se sakrila od fotografa i novinara
Getty Images

sažeto

Pjevačica se htjela maknuti iz javnosti na neko vrijeme pa je koristila čudne metode


Ines Madunić
15.11.2018.21:00

Izgleda da su glasine i teorije obožavatelja bile istinite: Taylor Swift je zaista putovala u koferu kako bi se sakrila od fotografa i novinara.

Bizarna priča pojavila se prošle godine, u vrijeme kad se počelo pričati o tome da je u vezi s britanskim glumcem Joeom Alwynom. Taylor se odlučila povući iz javnosti nakon nekoliko vrlo javnih i neugodnih veza i prekida, a s Alwynom se ni danas nije nikad pojavila na nekom događaju.

Fanovi su primijetili fotografije dvojice muškaraca koji iz zgrade u kojoj Taylor živi u New Yorku u automobil prenose golmi kofer. Sve je fotografirao paparazzi agencije Spin koji je tako i potpisao fotografiju. Agencija se ubrzo ispričala i promijenila opis fotografije, no glasina je zaživjela.

A sve je to sada potvrdio Zayn Malik, bivši član One Directiona s kojim je Taylor snimila pjesmu "I Don't Want To Live Forever". Pjevač je to rekao u intervjuu za britanski Vogue.

I dok Taylor to nije potvrdila, Adele je u velikoj kutiji za glazbenu opremu dolazila do pozornice na svojim koncertima. Htjela je izbjeći obožavatelje koji su je zaustavljali na svakom koraku, ali je najveći problem bio u tome što bi na pozornicu došla - znojna.

Taylor Swift

celebrity

Zayn Malik

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter