Umorna je ili sprema nešto novo?

Poslije velikog šoka koji je priredila fanovima, Taylor se vratila


Dolores Drvodelić
22.08.2017.08:55
Poslije velikog šoka koji je priredila fanovima, Taylor se vratila
Profimedia

sažeto

Taylor Swift prije nekoliko dana svoje je obožavatelje 'bacila' u šok i nevjericu, obrisavši sve sa svojih profila na društvenim mrežama


Dolores Drvodelić
22.08.2017.08:55

Pjevačica Taylor Swift (27) se vratila. Vratila se na društvene mreže nakon velikog šoka koji je priredila svojim "štovateljima". Naime, u petak su obrisane sve fotografije i videozapisi, kao i tvitovi i statusi koje je pjevačica objavljivala na profilima na društvenim mrežama, uključujući Instagram, Twitter, Tumblr i druge.

Profimedia

Fanovi su u nevjerici čekali objašnjenje, a ono se jučer pojavilo u obliku videa zmije, koji je objavila na Twitteru i Instagramu.

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on Aug 21, 2017 at 8:00am PDT

Svi nagađaju kako je Swift time najavila svoj šesti studijski album, a nagađanjima je potpomogla reakcija njezina suradnika Josepha Khana, koji je video na Twitteru komentirao smileyjem. Inače, Joseph je režirao neke od njezinih najboljih spotova, poput onog za Bad Blood iz 2015. godine.

Iako je najava novog albuma najvjerojatniji razlog brisanja svega s društvenih mreža, dio njezine vojske fanova ipak smatra kako se radi o tome da je Taylor umorna od tolike pažnje, posebice u posljednje vrijeme, od njezine "svađe" s Katy Perry, ranije s Kanye Westom, ali i suđenja. Podsjećamo, Taylor je tužio radijski DJ, tvrdeći kako su ga njezine optužbe o tome da ju je seksualno napastovao stajale otkaza, o čemu više pročitajte ovdje.

Njezini obožavatelji, kritičari i konkurencija sigurno željno iščekuju idući potez.

video

društvene mreže

Taylor Swift

album

novi album

obožavatelji

objave

šutnja

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter