Veliki povratak

Tajči se na jesen vraća u Hrvatsku, a s njom dolaze i Amerikanci kojima će pokazivati našu obalu


Ines Madunić
16.06.2018.16:00
Tajči se na jesen vraća u Hrvatsku, a s njom dolaze i Amerikanci kojima će pokazivati našu obalu
Davor Pongračić/Cropix

sažeto

Naša pjevačica osmislila je osmodnevno putovanje Jadranom u koje je uključeno i duhovni preobražaj


Ines Madunić
16.06.2018.16:00

Tatjana Cameron Tajči u posljednjih nekoliko mjeseci postala je life coach i održava predavanja o transformativnoj moći ljubavi. Nakon smrti supruga Matthewa, koji je preminuo prošle godine od raka pluća, Tajči se posvetila duhovnosti. Osnovala je udrugu Waking Up Revolution, nastupa kao motivacijska govornica, piše knjige i održava seminare i radionice.

A jednu od njih održat će i u Hrvatskoj.

U listopadu, točnije od 13. do 20. listopada održava se njezin 'transformativni retreat' na brodu MS Paradis koji će ploviti od Splita do Dubrovnika. U osam dana Tajči nudi posjet otocima Hvaru, Braču, Mljetu i Korčuli, radionice meditacije uz puno pjevanja i molitve, a zainteresirani mogu nastaviti putovanje do Međugorja nakon što seminar završi.

Tajči na svojim radionicama pomaže ljudima da se "probude iz svojih obamrlih, nepovezanih života i shvate moć ljubavi i empatije".

U biografiji na njezinoj službenoj stranici stoji kako je s 19 godina postala superzvijezda u rodnoj Hrvatskoj.

"Od mene su napravili lutku. Lutka je bila prelijepa, savršena ljuska koju su milijuni ljudi voljeli i obožavali. Ali, postala je i moj zatvor u kojem sam zapela ja, nesavršena, slomljena i uplašena. Moja najbolja prijateljica znala je da umirem iznutra i dogovorila mi je sastanak s Bogom. Odrasla sam u komunizmu i bojala sam se što će me dočekati. Pojavila se Ljubav. Ljubav koja je voljela mene kakva sam bila iznutra i koja je zaliječila sve što je u meni bilo slomljeno", napisala je Tajči.

U Ameriku je otišla 1992. godine, a bila je u braku s Matthewom Cameronom, s kojim ima troje djece, sinove Dantea, Evana i Blaisea. Nastavila se baviti glazbom, ali duhovnom te je često s obitelji nastupala.

Matthew je prošle godine saznao da ima četvrti stadij nepušačkog raka pluća te je preminuo za nekoliko mjeseci.

tajči

Jadransko more

Tatjana Cameron

duhovnost

seminar

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter