Povratak korijenima

Tajči sa sinovima odmara u Hrvatskoj, nakon Zagreba uživaju u Zadru


Ines Madunić
03.07.2018.11:50
Tajči sa sinovima odmara u Hrvatskoj, nakon Zagreba uživaju u Zadru
Facebook

sažeto

Nekad poznata pjevačica danas živi u SAD-u i bavi se life coachingom i duhovnom glazbom


Ines Madunić
03.07.2018.11:50

Tatjana Cameron Tajči provodi vrijeme u Hrvatskoj sa svoja tri sina, Blaiseom, Danteom i Evanom. Nekad najveća teen zvijezda u cijeloj Jugoslaviji, Tajči danas živi u Americi, ali rodnu Hrvatsku često posjećuje.

 

In my hometown #zagreb on Main Square.

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on Jun 25, 2018 at 8:23am PDT

Tako je prvo provela tjedan dana u Zagrebu, gdje su njezini sinovi, kako je napisala, bili oduševljeni kulturom i umjetnošću koja je u metropoli na svakom koraku.

Posjetili su sve najvažnije turističke točke, a najviše im se svidjelo na Gornjem gradu, gdje su bili i u crkvi Svetog Marka.

 

The church was supposed to be closed today... but the door was opened and we walked in. I told the boys this is where Matthew and I got married... I stood in the back where on Dec 4, 1999 I held my father’s hand and giggled with him before I walked down the aisle to my groom. My boys stood back as I walked toward the altar alone. This time with both my father and my husband being gone... The silence of the empty church was heavy and sad. I stood there letting the tears run down my cheek but only for a moment. I had my three amazing sons there along with my best friend who was my maid of honor. I knew I had to let go of grief. It was a beautiful blessing to be there and be reminded of Matthew’s and mine love. I allowed myself to feel the pain that came with loosing him. But then I had to turn back to where the love is real and alive - so I hugged my boys and stepped out. Life goes on. Love lives on. I had made a promise to Matthew to find reasons for joy and go on living and loving, and I’ll keep that promise. (Like I kept the one I made in this church even through the hardest of our married days.) #lovecomeswithpain #zagreb #transformation #loveheals

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on Jun 26, 2018 at 12:49am PDT

Nakon toga otišli su u Zadar, gdje je pjevačica proslavila rođendan. Uz sinove, s njom je bila i njezina majka Štefica, koja je često kod nje u Americi. Na proslavi je bila i kći njezinog oca iz drugog braka, Tonka, koja je također zasvirala.

Tajči je otišla u Ameriku i nastavila se baviti glazbom, ali ne zabavnom nego duhovnom. Često je nastupala sa sinovima na duhovnim obnovama, a nakon što joj je prošle godine preminuo suprug Matthew počela se baviti svojevrsnim life coachingom.

Održava seminare duhovne i spiritualne obnove, a jedan od njih dovodi Amerikance u Hrvatsku. U listopadu će jedriti Jadranom i upoznavati našu obalu te istovremeno održavati seminare.

tajči

Tatjana Cameron

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter