Čola ga skriva od javnosti

Tajanstveni brat omiljenog glazbenika jako mu sliči, ali bavi se potpuno drugačijim poslom i nema veze s estradom


100posto
06.11.2019.11:00
Tajanstveni brat omiljenog glazbenika jako mu sliči, ali bavi se potpuno drugačijim poslom i nema veze s estradom
Nikša Duper/Cropix

sažeto

Zdravko Čolić jedan je od najpoznatijih balkanskih glazbenika, a privatni život oduvijek drži dalje od medija


100posto
06.11.2019.11:00

Jedna od najvećih balkanskih zvijezda već više od 40 godina je Zdravko Čolić, miljenik žena u cijeloj regiji.

Rođen je u Sarajevu u skromnoj obitelji, majka je bila kućanica, a otac policajac. Zdravko ima i četiri godine mlađeg brata Dragana, s kojim je cijelog života blizak te koji danas također živi u Beogradu.

"Naši su roditelji sve učinili da bi nas izveli na pravi put i dali nam sve najbolje. Otac mi je kupio prvi gramofon, prvu gitaru i to sve od jedne plaće jer mama nije radila, bila je kućanica", rekao je Zdravko.

Facebook

Dragan je fakultet završio u Sarajevu, a sad živi u Beogradu gdje drži ćevabdžinicu u četvrti Dorćol. Navodno je otkupio recept za originalne sarajevske ćevape jednog poznatog majstora te s time otvorio restoran.

Dragan je razveden, a s bratom se druži kad god uspiju i kad god je on u Beogradu.

Inače, Zdravko je uvijek čuvao svoj privatni život od medija pa se tako njegova supruga Aleksandra gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti. Postoji tek nekoliko njezinih fotografija, a zna se da su se vjenčali 2001. godine te da imaju kćeri Unu i Lauru. Aleksandra se brine za djecu i kućanstvo te žive mirnim obiteljskim životom kad Zdravko nije na turneji.

Facebook

"Svaki muškarac voli da netko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo se viđati, a s vremenom smo počeli vezu. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige", rekao je o supruzi Čolić.

obitelj

Zdravko Čolić

Dragan Čolić

newsletter

Prijavite se na Newsletter