Poklonila im koncert za 10 godina nezavisnosti Kosova

Svjetska zvijezda Rita Ora nastupila u centru Prištine pred 300.000 ljudi


Dolores Drvodelić
18.02.2018.08:05
Svjetska zvijezda Rita Ora nastupila u centru Prištine pred 300.000 ljudi
REUTERS

sažeto

Pjevačica je povodom jubilarne obljetnice nezavisnosti Kosova nastupila besplatno


Dolores Drvodelić
18.02.2018.08:05

Velika svjetska zvijezda, pjevačica hitova poput Your Song, Anywhere ili I Will Never Let You Down, Rita Ora, priuštila je svojim sunarodnjacima veliko zadovoljstvo, nastupivši za njih u centru Prištine. Ora je stigla u Kosovo povodom desete obljetnice nezavisnosti te najmlađe europske zemlje, a uoči koncerta susrela se s kosovskim premijerom Ramushem Haradinajem, kao i s drugim dužnosnicima.

REUTERS

Na Orinom profilu na Instagramu stoji kako je koncert slušalo oko 300 tisuća ljudi, iako se točna brojka još ne zna. Njezini obožavatelji iz Albanije, Makedonije i Crne Gore pohrlili su u Prištinu kako bi uživali u koncertu, ali ujedno i slavili veliki dan za Kosovo.

Pjevačica je nastupila u crno-crvenoj kombinaciji, rođendan nezavisnosti čestitala je na albanskom jeziku, a svojoj je zemlji poželjela napredak i blagostanje.

REUTERS

Upravo Priština Ritin je rodni grad, međutim još kao djevojčica s roditeljima je odselila u London. Bez obzira na to što je u Britaniji započela svoju karijeru, redovito odaje počast Kosovu i ponosi se svojim porijeklom.

koncert

Kosovo

Rita Ora

Priština

nezavisnost

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter