Počinje najbolji hrvatski festival!

Svjetska glazbena elita stiže na Sonus na Zrće, pripremili su niz iznenađenja


100posto
18.08.2018.09:55
Svjetska glazbena elita stiže na Sonus na Zrće, pripremili su niz iznenađenja
Sonus festival

sažeto

Sonus je ove godine pripremio i specijalno otvorenje festivala u NOA Beach klubu gdje će za glazbu biti zadužena svjetski poznata FUSE ekipa


100posto
18.08.2018.09:55

Večeras počinje šesto izdanje, prema izboru fanova, najbolji hrvatski festival.

Sonus je ove godine pripremio i specijalno otvorenje festivala u NOA Beach klubu gdje će za glazbu biti zadužena svjetski poznata FUSE ekipa iz Londona predvođena Enzom Siragusom i njegovim gostima Archie Hamiltonom, Rosskom i našim Marianom Mateljanom.

Od nedjelje 19.08. do petka 24.08 u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso, na plaži Zrće, nastupit će više od 60 imena svjetske elektroničke scene, od Solomuna, Maceo Plexa, Marco Carole, Loco Dicea, Sven Vätha, Richie Hawtina, Ricarda Villalobosa, Jamie Jonesa, Seth Troxlera, Adriatique, Âme DJ, Dixona, Peggy Gou, Rødhåda, Pan-Pota, Charlotte De Witte, Nastie, Amelie Lens, Adam Beyera, Recondite-a, The Martinez Brothers, Tale Of Us i mnogih drugih, kao i regionalne DJ snage.

Sonus festival

Online pretprodaja regionalnih ulaznica je zaustavljena, ali će festivalske ulaznice po povoljnijoj cijeni za regionalne posjetitelje od 670 kuna (€90) biti dostupne kod Sonus promo tima u Novalji i na ulazu u festival na Zrću. Ulaznice za pre-party su dostupne na ulazu u klub Noa.

Ulaznice za boat partije mogu se nabaviti putem ovog linka: https://goo.gl/sZPPqQ

Sonus festival je lansirao i vlastiti kanal na Viberu gdje fanovi mogu besplatno downloadati posebno izdanje Sonus stickera [https://vb.me/sonusstickers], priključiti se službenoj Sonus zajednici [https://vb.me/sonus2018community] ili putem Sonusovog Viber Chat Bota, komunicirati s više od 20.000 fanova Sonusovog Viber Chat Bota diljem svijeta, ali i kupovina ulaznica za festival [https://vb.me/sonus2018chatbot].

glazba

ljeto

Zrće

Sonus festival

newsletter

Prijavite se na Newsletter