VIDEO: Nema komentara

Svi znamo da su zajedno, ali pogledajte kako je Jamie Foxx opet odbio pričati o ljubavi s Katie Holmes


Ines Madunić
17.02.2018.17:40
Svi znamo da su zajedno, ali pogledajte kako je Jamie Foxx opet odbio pričati o ljubavi s Katie Holmes
Profimedia

sažeto

Glumac i pjevač nije htio odgovoriti na pitanje i u prijenosu uživo odšetao je od novinara


Ines Madunić
17.02.2018.17:40

Iako su navodno već godinama u vezi, ali su je morali skrivati zbog njezinog ludog predbračnog ugovora, Katie Holmes (39) i Jamie Foxx (50) dosad nisu pričali o svojoj ljubavi niti su se službeno negdje pojavili zajedno.

Profimedia

A kako ne bi prekršio to pravilo, Jamie Foxx samo je otišao usred posljednjeg intervjua gdje su mu postavili pitanje o glumici.

Odgovarao je na pitanja na NBA All Star Celebrity utakmici, i to uživo. Novinar ga je pitao jesu li on i Katie Holmes proveli Valentinovo igrajući košarku, na što se on nasmijao, skinuo slušalice i mikrofon te otišao na košarkaški teren.

Pogledajte Foxxovu reakciju.

Novinar je bio prilično zbunjen, pogotovo zato što su fotografi uhvatili par kako se vraćaju s košarke baš na Valentinovo. Bili su sportski obučeni i nosili opremu, a Foxx je pod rukom imao košarkašku loptu.

Profimedia

Inače, navodno je Katie Holmes s Tomom Cruiseom potpisala predbračni ugovor u kojem je jedna od stavaka ta da ne smije javno imati partnera pet godina nakon razvoda. Nakon što je taj period prošao, u javnost su procurile fotografije nje i Foxxa kako šetaju po plaži i drže se za ruke, no nitko od njih nije potvrdio ni negirao vezu.

ljubavni par

Tom Cruise

Jamie Foxx

Katie Holmes

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter