Baš smo sretni zbog nje

Svi želimo znati tko je zgodni tip koji se ljubi s Rihannom u bazenu


Ines Madunić
28.06.2017.09:00
Svi želimo znati tko je zgodni tip koji se ljubi s Rihannom u bazenu
Profimedia

sažeto

Konačno, Rihanna je sretna i zabavlja se s novim dečkom. On je saudijski multimilijarder, Hassan Jameel, a viđeni su u Španjolskoj i čini se da se sviđaju jedno drugom


Ines Madunić
28.06.2017.09:00

Pjevačica Rihanna (29) godinama je više-manje single, a imala je i užasna iskustva u vezama - sjetimo se samo zlostavljača Chrisa Browna. Njezini su fanovi zato oduševljeni jer su procurile fotografije ljepotice s Barbadosa u zagrljaju jednog od najbogatijih ljudi na svijetu. Hassan je zamjenik predsjednika i potpredsjednik tvrtke Abdul Latif Jameel, jedne od najuspješnijih svjetskih tvrtki i ključnih investitora u Toyoti. Prema izvorima, par je u tajnoj vezi već nekoliko mjeseci, a ovo je prva javna potvrda da Rihanna u vezi.

Snimljeni su na bazenu u Španjolskoj u vili koju su iznajmili, a Rihanna se čini sretnom. Memeovi su već počeli, a internet se najviše šali na račun Drakea, s kojim je Rihanna navodno bila u vezi.

Pojavile su se priče da se zapravo radi o bivšem dečku Naomi Campbell, no opet se ne zna kako se zove, čime se bavi, odakle je i druge važne stvari. Inače, prije par mjeseci RiRi i Naomi navodno su se posvađale iz nepoznatog razloga i prestale su se followati na društvenim mrežama. Čini se da je sad jasno koji je bio razlog.

veza

Rihanna

dečko

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter