otkrivene nove tajne o tragičnom životu dive

Svi su je pokušali spasiti od fatalnog braka koji ju je odveo u ovisnost, čak ju je i bivši zvao i govorio joj da je to pogreška, ali nije bilo pomoći


100posto
07.11.2019.18:00
Svi su je pokušali spasiti od fatalnog braka koji ju je odveo u ovisnost, čak ju je i bivši zvao i govorio joj da je to pogreška, ali nije bilo pomoći
Profimedia

sažeto

Whitney Houston u braku s Bobbyjem Brownom postala je ovisna o drogama


100posto
07.11.2019.18:00

Tragično skončan život dive Whitney Houston u novoj je knjizi opisala njezina bliska prijateljica Robyn Crawford, a u njoj iznosi detalje o životu s pjevačicom.

Posebno zanimljiv je dio u kojem opisuje kako je Whitney svojedobno bila zaljubljena u glumca Eddieja Murphyja.

Profimedia

"Whitney se družila s Eddiejem kad ju je Bobby počeo opsjedati. Ona se više nadala da će završiti s Murphyjem, ali on je bio neodlučan", napisala je Crawford. Bilo je to 1989. godine, ali kad ju je Eddie odbio, prihvatila je Bobbyjeve pozive na večeru.

"Jedne večeri Eddie je trebao doći kod nje na večeru u njezinu kuću u New Jerseyju. Obukla je crnu, usku haljinu, sredila se i pomislila sam da izgleda nevjerojatno dobro. Ali, on se te večeri nije pojavio, a ona je zbog toga patila", stoji u knjizi.

S Bobbyjem je zatim započela vezu, a vjenčali su se 1992. godine. Svi su bili protiv toga, a čak ju je i Murphy pokušao odgovoriti da se uda za glazbenika.

Profimedia

"Na dan vjenčanja ju je nazvao i rekao joj da čini pogrešku, ali ona je nastavila dalje. Tijekom godina bile smo jako bliske i imam jako puno lijepih uspomena, ali bilo je užasno teško gledati ju kako propada i kako se izolira od svih", tvrdi Crawford, koja je godinama radila za Whitney, ali je dala otkaz 2000. godine jer je Whitney već razvila ozbiljan problem s ovisnošću o drogama.

Otkazivala je nastupe, nije se na njima pojavljivala ili su joj otkazivane suradnje, glas joj je počeo propadati i počela se izolirati od obitelji i prijatelja.

U intervjuu s Diane Sawyer 2002. godine rekla je kako ne koristi crack, ali je priznala da je konzumirala marihuanu, kokain i tablete, a zanijekala je da je ovisnica, kao i da ju suprug tuče.

Profimedia

Već iduće godine on je uhićen jer joj je prijetio da će je istući, a zatim je udario po licu. U intervjuu s Oprah Winfrey nakon razvoda pjevačica je priznala da se od 1996. godine drogirala svaki dan, kao i da ju je Brown emocionalno zlostavljao te jednom pljunuo na nju.

Brak Whitney i Bobbyja trajao je do 2007. godine. Whitney se pokušala vratiti glazbi, što je i uspjela i 2009. objavila novi album, ali ponovno se počela drogirati.

Pronađena je mrtva u hotelskoj sobi na Beverly Hillsu. Utopila se u kadi, a u njezinoj su krvi pronađeni tragovi marihuane, kokaina i tableta za smirenje.

Whitney i Bobby imali su kćer Bobbi Kristinu, koja je preminula 2015. godine, tri godine nakon svoje majke, i to na jezivo sličan način. Pronašli su je u nesvjesnom stanju u kadi u njezinom domu. Tad je još bila živa, ali su je liječnici stavili u komu jer je imala ozbiljne ozljede mozga.

Preminula je šest mjeseci kasnije, a utvrđeno je kako je prije smrti konzumirala alkohol, marihuanu i tablete za smirenje.

Whitney Houston

Bobby Brown

Eddie Murphy

Bobbi Kristina Brown

ovisnost o drogama

newsletter

Prijavite se na Newsletter