skandal je još aktualan

Svi se ograđuju, odjednom nitko na estradi ne zna ništa o prostituciji, a političari pjevačicama nude stanove u zamjenu za seks i diskreciju


100posto
21.08.2019.14:00
Svi se ograđuju, odjednom nitko na estradi ne zna ništa o prostituciji, a političari pjevačicama nude stanove u zamjenu za seks i diskreciju
Instagram

sažeto

Navodni svodnik Mihajlo Maksimović još je u pritvoru, a pojavljuju se i nove priče


100posto
21.08.2019.14:00

Kad je prije nekoliko mjeseci uhićen Mihajlo Maksimović zbog organiziranja elitne prostitucije u Srbiji, mnogi su očekivali kako će se klupko odmotati te da će se saznati tko su poznati i utjecajni koji su te usluge koristili. Međutim, sve što je izašlo u javnost su nagađanja o tome tko su djevojke koje su te usluge pružale.

Mnoge su već poznate starlete koje su i prije pričale otvoreno o tome kako se bave najstarijim zanatom, neke su u to vrijeme bile u reality showu pa se o njima pisalo naveliko i naširoko bez da su one mogle reagirati, ali ni danas se ne zna je li katalog djevojaka stvarno postojao ili je to mit.

Jedna od djevojaka koja je među osumnjičenima - zasad samo od strane medija i drugih kolegica starleta - je Sanja Stanković. Nju je pred kamerama u Zadruzi za to optužila Stanija Dobrojević.

"Ti si prostitutka i lažna lezbijka. Uhitili su te zbog prostitucije. Pozdravio te Mihajlo", vikala je Stanija, dok je Miljana Kulić rekla kako je vidjela njezinu sliku u katalogu.
Sanja je inače u vezi s Jovanom Tomić Matorom od prve sezone tog realityja, a obje poriču da je Stanković imala ikakve veze s prostitucijom.

"Sanja se čak kad smo bile unutra dobrovoljno javila da ode na policiju. Kako kaže Sanja, ima tko će se time baviti. Niti je netko davao izjave, niti je netko pisao, vidio ili čuo. Niti je taj makro koji se javljao pričao nešto. Kad želite okaljati neku djevojku najlakše je reći da je prostitutka. Ne razumijem čemu ta potreba da se svakoj djevojci u svađi kaže da je prostitutka. Živcirala sam se u Zadruzi, vani Sanja i ja živimo jedan normalan život i nemamo takve situacije kakve smo imale tamo. To su prazne priče i budalaštine", rekla je Tomić.

Stanković je samo poručila kako je angažirala odvjetnika i da će tužiti sve koji su pisali da se bavi prostitucijom.

"Koga što zanima neka se obrati mom odvjetniku koji se time upravo bavi. Ja sam u šoku. Počinjena mi je velika nepravda", rekla je za Kurir te dodala kako Mihajla Maksimovića ni ne poznaje, a da ga je možda upoznala dok je radila na beogradskim splavovima, ali da se toga ne sjeća.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy) on Aug 9, 2019 at 3:12pm PDT

Miljana Kulić nije optužila samo Sanju Stanković nego je iznijela niz optužbi.

"O svakom se sve zna. Zašto nikada nitko o meni nije pričao da se bavim prostitucijom? Zato što ja to nisam radila. Postoje katalozi u kojima se nalaze Ana Korać i Mina. Nisam gledala, ne zanimaju me ti katalozi. Čula sam za Minu i Anu, mada se to vidi iz aviona. Ja sam čula i za Sanja Stanković, pisao mi je njezin makro pred ulazak u Zadrugu. Slao mi je i karte koje je Sanji slao, na kartama je pisalo: 'Sanja Stanković i Ana Korać'. Navodno su snimale spot, a tko zna što su radile. Ana Korać, Sanja i Mina, za njih sam čula", pričala je Miljana, koja je svoje mjesto u realityju "zaradila" jer je uhodila i maltretirala pjevače iz emisije "Zvezde Granda". Nekoliko njih podiglo je tužbe i imaju zabranu prilaska, a dali su joj i nadimak "Gonič".

Mina Vrbaški, koju je također spominjala, jedna je od rijetkih prozvanih koja je priznala da se bavila prostitucijom, i to baš pred kamerama u realityju.

 
 
 
View this post on Instagram

💃🏻💋

A post shared by Mina Vrbaški (@_mina.official__) on Aug 19, 2019 at 5:54am PDT

"Ne kajem se što sam to priznala, u ovoj kući 70 posto djevojaka time se bavi, ali nemaju petlje to reći. Znam provjereno da se one time bave", rekla je.

Da su mnoge sudionice reality showova u Srbiji zapravo prostitutke javna je tajna, a nerijetko se priča i o sprezi s politikom.

Nedavno su srpski tabloidi objavili priču o ministru Vlade RS koji je pjevačici Aleksandri Mladenović nudio stan kako bi bila s njim u vezi i usput o tome šutjela.

"Taj ministar je imao nekoliko veza s raznim ljepoticama, ali u posljednje vrijeme se ozbiljno zagrijao za Aleksandru. Skroz je po njegovom ukusu i čini sve da je zavede. Upoznali su se na jednom privatnom slavlju i tada su razmijenili brojeve telefona. Redovno su se čuli, a nekoliko puta su se i vidjeli u većem društvu. Aleksandra do sada nije bila nasamo s njim. Primijetila je da mu se sviđa, a na kraju joj je to i rekao. Čak joj je obećavao i stan na poklon, ali je ona to odbila jer se ne želi sakrivati, a i on je dvadesetak godina stariji od nje", rekao je anoniman izvor za Kurir.

Njima je sve to pjevačica i potvrdila.

 
 
 
View this post on Instagram

💕🎵📷

A post shared by Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) on Aug 1, 2019 at 8:05am PDT

"Točno je da sam dobila ponudu koju sam bez razmišljanja odbila. Te fore 'dobit ćeš stan, auto, cvijeće i ljubičice, samo budi sa mnom' me ne zanimaju jer nisam naivna. Sretna sam i zaljubljena i ne postoji muškarac koji bi mene nekretninom ili bilo čime mogao kupiti. Sebe sam osigurala i jako sam zadovoljna svojim statusom. To su ozbiljne stvari, a ja, hvala bogu, odlično radim i mogu si kupiti što god želim. Glazba je put kojim želim ići i zato vrijedno radim i ne marim za takve ponude", rekla je Aleksandra.

Mihajlo Maksimović

elitna prostitucija

starlete

sanja stanković

newsletter

Prijavite se na Newsletter