Atraktivna Katarina Baban

'Svi misle da glumci vode jet-set život, no istina je daleko od tog, neki spajaju kraj s krajem. Politika se previše uvukla i u kazalište'


Barbara Marinović
16.09.2018.20:00
'Svi misle da glumci vode jet-set život, no istina je daleko od tog, neki spajaju kraj s krajem. Politika se previše uvukla i u kazalište'
Screenshot/Instagram

sažeto

Naši glumci, priča nam Katarina Baban, ne žive nimalo jet set život. Dapače, prilično im je teško preživjeti na tržištu. Usto, politika se uvukla, kaže, i u kazalište


Barbara Marinović
16.09.2018.20:00

Mlada glumica Katarina Baban široj publici predstavila se svojedobno u seriji ‘Zlatni dvori’. Ljubiteljicama krpica poznata je i po svojoj modnoj liniji Lilith by Katarina Baban, koje skoro izlazi novo izdanje. A, sve je počelo još davnih dana. U intervjuu za 100posto osvrnula se Katarina i na svoje ljetovanje te seksi fotke, ali I komentare ispod njih.

‘Imam dojam da je ljeto baš dugo trajalo, valjda zbog toga što sam se ove godine prvi put okupala već u 5.mjesecu. Cijelo ljeto mi je bilo isprekidano - malo rada, malo odmora. Imala sam turneju od nekih 10 dana po Jadranu s predstavom “I živjele su sretno...?” Scene Gorica. Bilo je genijalno, spojili smo ugodno s korisnim tako da uopće nisam imala dojam da radim. Nakon turneje sam otišla u Tribunj gdje sam se svjetski odmorila. Pročitala hrpu knjiga i bila na plaži koliko god sam mogla!’, priča Baban.

 
 
 
View this post on Instagram

Sisterice 💙

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on Aug 9, 2018 at 12:53am PDT

Slatko joj je slaba točka

Seksi fotografije kojima je privukla i komentare na društvenim mrežama duguje, kaže, dobroj genetici. ‘Mogu većinom zahvaliti dobroj genetici tako da ne moram paziti na svaki zalogaj ili si pak uskraćivati nešto što mi se jede. Sve jedem i zbilja uživam u hrani. Slatko mi je slaba točka tako da jedino tu trebam pripaziti da ne pretjerujem. Gledam redovito trenirati i to je to. S godinama sam prihvatila samu sebe takvu kakva jesam. Neke stvari koje mi se prije nisu sviđale sada sam počela voljeti. Nitko nije savršen i upravo je u tome ljepota. Ne treba se opterećivati glupostima, a strije, celulit i slično su poprilična glupost u usporedbi s prefinim komadom torte. Uživajte u životu, volite sebe kakvi jeste pa će vas voljeti i drugi’, preporučuje glumica.

Na neke komentare zna se nasmijati, a one zločeste vrlo brzo uklanja – i kaže: ‘Ne ostajem im dužna!’. ‘Negativne komentare i ljude momentalno mičem sa svog profila. Ako ti se ne sviđa, ne gledaj’.

Šivanje zbog mame

Osim glume, pozitive i dobre hrane, voli Katarina i lijepu odjeću. Od malih nogu, kaže, gledala je svoju mamu kako šiva za nju i njezinu sestru. ‘Krenula sam na tečaj šivanja jer sam u tom periodu imala dosta slobodnog vremena. U početku sam na to gledala kao na hobi koji me s vremenom počeo sve više i više oduševljavati. Ubrzo sam upisala školu za modu i dizajn te se ideja o brandu razvijala paralelno s time. Kao mala sam gledala mamu kako šije. Sestri i meni je znala sašiti genijalne komade. Mora da je ta ideja stajala negdje u mojoj podsvijesti cijeli život. Bilo je pitanje vremena kada će i prerasti u nešto konkretno’, prisjeća se glumica.

Dečko više neće biti u javnosti!

Njenog dugogodišnjeg dečka Igora Subotića, ovog ljeta na fotografijama s ljetovanja nije bilo. Objavljivala je Katarina fotke sebe, svoje sestre, prirode… No, njega nije bilo. Kaže nam – sve je u redu, i dalje se vole, no donijela je važnu odluku kad je veza u pitanju. ‘Odlučila sam da ću taj segment svog privatnog života ipak ostaviti privatnim. Zbog toga ništa ni ne objavljujem vezano uz njega’. Dodala je i da nije tip djevojke koja sanjari o svadbi i tom posebnom danu, iako bi obitelj voljela imati. ‘Sanjarim o svemu, ali ne i o tome.  Nikad nisam bila tip cure koja je sanjarila o vjenčanju. Voljela bih jednog dana imati svoju malu obitelj, ali to će još morati sačekati. Ne želim jurcati u to samo zato što “sad već imam 30 godina pa mi je vrijeme”. To su gluposti. Svatko si kroji svoj život kako želi’.

 
 
 
View this post on Instagram

🦕

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on Aug 16, 2018 at 12:48am PDT

Nažalost - politika je ušla i u kazalište

Otkrila nam je mlada glumica i ponešto o poslu. Žalosti je, kaže, činjenica da se politika uvukla i u kazalište. ‘Oko sebe ne vidim nikakav elitizam, baš suprotno - hrpu pretalentiranih, sposobnih i radišnih kolega koji jedva spajaju kraj s krajem jer godinama nisu stali na scenu ili pred kameru. Politika se previše uvukla u kazalište, kao i svuda. Užasno me to ljuti i rastužuje. Svi misle da naši glumci vode neki jet set život jer ih se redovito viđa po raznoraznim eventima i fancy mjestima. Ne vjerujte svemu što vidite. Istina je daleko od tog’, zaključila je Katarina.

A svi oni koji se pitaju gdje mogu gledati Baban na djelu, najavljuje nam početkom studenog predstavu u radnog naziva ‘Ništa ljubav, samo seks’, koju režira Rene Bitorajac I koja će se prikazivati u novootvorenoj Ludoj kući. Raduje se, I kaže radu s divnim kolegicama – Csillom Barath Bastaić, Petrom Dugandžić I Iskrom Jirsak.

 
 
 
View this post on Instagram

Pa kolko ova Dalmacija može bit fotogenična... Gdje god da staneš, izgleda svjetski! Ma šta svjetski...naše!💙

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on Aug 12, 2018 at 1:38am PDT

Katarina Baban

Zlatni dvori

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter