Omiljeni pjevač na sudu

Svi ga obožavaju, svima će pomoći, ali sina s 'crnom ženom' ne želi priznati: Nećete me uvući u ovo!


Ines Madunić
19.04.2019.11:00
Svi ga obožavaju, svima će pomoći, ali sina s 'crnom ženom' ne želi priznati: Nećete me uvući u ovo!
Nenad Dugi/Cropix

sažeto

Miroslav Ilić godinama odbija priznati sina koji živi s majkom u SAD-u


Ines Madunić
19.04.2019.11:00

Pjevač Miroslav Ilić omiljen je u cijeloj regiji, prema pisanju srpskih medija obožavaju ga i susjedi koji kažu kako je jako skroman i svima pomaže.

"Takvog čovjeka nigdje nema. Toliko je moćan, a skroman. Vidio je cijeli svijet, a najviše voli ovdje doći. Doduše, otkako mu je otac preminuo slabije svraća, ali viđamo ga svaki put kad je tu. On je jedan gospodin, domaćin i ljudina. Slava ga nije promijenila, prema svima je isti. Voli pomagati ljudima i njegova humanost nema mjerila", rekli su u njegovom rodnom selu gdje ima kuću. Imanje je luksuzno uredio, ima i bazen, a planira se preseliti na selo za nekoliko godina.

No, postoji i druga strana priče, odnosno druga strana Miroslava Ilića. Već godinama ne želi priznati da s Mirjanom Antonović ima sina. Ona tvrdi da mu je godinama bila ljubavnica te da Ilić zna da ima sina. Štoviše, da ga je viđao sve dok Devin nije imao godinu i pol. Nakon toga je prekinuo svaki kontakt s njima.

Mirjana je inače prije Ilića bila u vezi s Krunoslavom Kićom Slabincem, koji joj je posvetio pjesmu "Zbog jedne divne crne žene". Rođena Beograđanka već desetljećima živi u New Yorku, ali Srbiju i Hrvatsku često posjećuje. Sa sinom Devinom doći će u Beograd 21. listopada, kad je zakazano suđenje s Ilićem.

Facebook

"Sve što imam reći ću tamo gdje treba! Prvi put čujem da sam pozvan na suđenje. Zlato moje, ja imam 69 godina i nećete mi vi postavljati pitanja niti ćete me uvući u sve ovo", odbrusio je Ilić novinarima.

Suđenje se otegnulo jer pjevač ne želi napraviti DNK test kojim bi se utvrdilo je li zaista otac Mirjaninog sina, a sud ga ne može na to natjerati.

Mirjana i Miroslav upoznali su se osamdesetih godina kad je on bio na turneji po Americi, a veza je, kaže Mirjana, trajala dvije godine, iako je on tada već bio u braku s Gordanom, s kojom ima kćer i sina.

"Naša ljubav je počela 1984. Upoznali smo se preko prijatelja kad je on bio u New Yorku na turneji s Lepom Brenom i Slatkim grehom. Rekao mi je da su ga roditelji natjerali da se oženi jer je njegova žena bila trudna, da se ne slažu i da je za glavu viša od njega. Naglasio mi je da nije sretan jer nisu zajedno iz ljubavi i da se zbog toga često opija. Miroslav je tada još uvijek bio u braku, ali odvojen od Gordane, i planirao se razvesti", ispričala je Mirjana.

Kad mu je rekla da je trudna, navodno je bio sretan i planirali su sina nazvati Kristijan. Ona se htjela preseliti u Srbiju zbog njega, no on se postupno počeo sve rjeđe javljati.

Facebook

"U Australiji me iznenadio prstenom, a svog menadžera Branka Stojnića zamolio da nam bude kum. Planirali smo zajedničku budućnost poslije njegovog razvoda. Njegova je žena saznala da sam trudna kad sam bila u osmom mjesecu. Počela je zvati i prijetiti meni i djetetu. Govorila je i da će ubiti svoju djecu i Miroslava. Nisam željela da bilo tko nastrada. Tada sam bila kod sestre u Beogradu, spakirala sam se i odletjela za New York, a Miroslav se naljutio što sam se vratila u Ameriku", rekla je Mirjana.

Ilić je pokušao izbjeći suđenje, no njegova je žalba odbijena i sad bi se trebao naći oči u oči s Mirjanom i Devinom nakon skoro 30 godina.

"Ovo se sve moglo izbjeći jednim razgovorom. Čovjek ne može stvoriti jedno biće i poslije toga se praviti lud! Postoje neka moralna pravila u životu, a on očigledno misli da je izuzetak. Očekujemo da će Viši sud u Beogradu okončati njegova glupiranja i da će pravda pobijediti. Čovjek u njegovim godinama trebao bi se drugačije ponašati, pogotovo ako je javna osoba", zaključila je.

suđenje

Miroslav Ilić

Mirjana Antonović

utvrđivanje očinstva

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter