'A luda si skroz! Kad ćeš u ZG?'

Supruga slavnog sportaša ulazi u politiku? Atraktivna Iva Alilović pozvala prijateljicu iz MOST-a da je učlani u stranku!


100posto
12.11.2018.14:00
Supruga slavnog sportaša ulazi u politiku? Atraktivna Iva Alilović pozvala prijateljicu iz MOST-a da je učlani u stranku!
Foto: Marko Todorov/CROPIX

sažeto

Iva i Mirko Alilović poznati su po svom humanitarnom radu, skladnom braku i tradicionalnim pogledima na život


100posto
12.11.2018.14:00

Iva i Mirko Alilović mogli bi ući u politiku? Čini se da imaju takve aspiracije, barem ako je suditi prema riječima gospođe Alilović. Naime, sa saborskom zastupnicom MOST-a Iva je dobra prijateljica pa je i na svojoj društvenoj mreži postavila fotografiju na kojoj s Ivanom Ninčević Lesandrić pozira. Ispod je poručila prijateljici da ih mora učlaniti u stranku, a sve za bolju Hrvatsku.

'Ivana Ninčević - Lesandrić, moraš nas učlaniti u stranku, razgovarali smo i rekli smo da smo tvoji! MOST - za bolju Hrvatsku', uputila je Iva prijateljici javni apel! Ivana se na to nasmijala te Ivi poručila da je počela i politiku pratiti. 'A luda si skroz! Kad ćeš u ZG'?, pitala je potom zastupnica svoju prijateljicu, a sve kako bi se vidjele ako im se putevi ukrste.

Foto: CROPIX

Inače, Iva Alilović odbrojava dane do poroda, uskoro će na svijet donijeti treće dijete, s Mirkom je u braku dobila već dva sina. Poznati su kao skladan par, a Iva ne skriva koliko je sretna uz bivšeg reprezentativca. Osim toga, ne skriva svoje stavove - ni životne, ni političke. Tako je za Halloween bez problema otkrila da ga oni obiteljski ne slave jer su katolici.

Poznati su Alilovići i po svom humanitarnom radu, a tko zna, jednog dana možda i po političkom angažmanu, ako se Iva na Facebooku kojim slučajem nije šalila.

Da zaista uđu u MOST, ne bi Iva i Mirko Alilović bili jedini. Relativno nedavno politički se angažirala voditeljica i urednica Lana Pavić, koja se učlanila i angažirala u stranci Pametno! Prije nje, su se politički i Natalija Prica Oreški, stomatologinja iz redova Bandićeve stranke, a bivša Miss Universe Hrvatske. Inače, Bandić okuplja znatan broj poznatih u svojim redovima.

Foto: Paun Paunovic / CROPIX

Ivana Ninčević Lesandrić

Mirko Alilović

Iva Alilović

newsletter

Prijavite se na Newsletter