Opasan plan

Supruga slavnog hrvatskog glazbenika prije 23 godine donijela je odluku koja je mnoge bacila na koljena


100posto
23.09.2019.18:00
Supruga slavnog hrvatskog glazbenika prije 23 godine donijela je odluku koja je mnoge bacila na koljena
Screenshot: Youtube

sažeto

Kristina Đanić svojedobno je i sama bila dijelom estradnog svijeta, snimila je pjesmu s bendom 'Neki to vole vruće'


100posto
23.09.2019.18:00

Giulianova supruga Kristina Đanić danas je jedna od najpoznatijih učiteljica plesa u Splitu, odgaja brojne nove generacije i u svom poslu zaista uživa. Usto, sretna je u dugogodišnjem braku s glazbenikom, s kojim ima i 15-godišnjeg sina. Kristina je, inače, nekad davno i sama bila dijelom estrade. Ostala je to do danas kroz ples i brak, no nekada je i sama pjevala. S bendom 'Neki to vole vruće' snimila je davnih dana singl 'Opasan plan'. Bila je to 1996. godina, a stasom je Kristina već tada osvojila brojne simpatije.

Samo slušaj ženu!

Osvojila je u tom periodu i Giuliana pa je već 2002. uplovila s njim u brak. Plesačica i koreografkinja je dvije godine kasnije na svijet donijela dječaka. Skoro 20 godina skladnog braka svojedobno je za Jutarnji list Đanić prilično jednostavno objasnio. Za sreću u braku potrebno je, smatra glazbenik - uvijek slušati suprugu! Osim toga, jako puno stvari rade zajedno.

 
 
 
View this post on Instagram

#gameofthrones #dubrovnik #croatia #gameofthronesseason2 #gotseason2 #gameofthronesfamily #gameofthroneshbo @giuliano_djanic

A post shared by Kristina Đanić (@kiki_pulsar) on Apr 16, 2015 at 10:42pm PDT

Statirali i ostvarili si veliku želju

Između ostalog, oboje obožavaju seriju 'Game of Thrones' pa su se tijekom snimanja hit serije u Splitu prijavili za statiranje i tako se pojavili u par kadrova tog hita. Nije to jedini glumački izlet svestrane Kristine, u seriji 'Najbolje godine' dobila je 2010. godine ulogu instruktorice aerobika i tako ostvarila još jednu želju iz studentskih dana. Karijera joj je ipak prvenstveno vezana uz ples i pokret. Cijelu mladost provela je kao članica plesne skupine Tihane Škrinjarić, a škola u Splitu njezino je životno djelo.

Giuliano

kristina đanić

newsletter

Prijavite se na Newsletter