Talijanka koja obožava Hrvatsku

Supruga najbogatijeg Hrvata dizajnira kupaće kostime i bavi se humanitarnim radom, a trudnoću je mjesecima skrivala i od roditelja


Ines Madunić
25.01.2019.14:00
Supruga najbogatijeg Hrvata dizajnira kupaće kostime i bavi se humanitarnim radom, a trudnoću je mjesecima skrivala i od roditelja
Tonči Plazibat/Cropix

sažeto

Cristel Carrisi Lukšić oduševljena je što Hrvatsku može zvati domom


Ines Madunić
25.01.2019.14:00

Cristel Carrisi Lukšić sve je rjeđe na društvenim mrežama otkad je prošle godine u Zagrebu rodila sina Kaija. Talijanka je od 2016. u braku s Davorom Lukšićem, nasljednikom najbogatije hrvatske obitelji koja je vlasnik brojnih luksuznih hotela, a u svibnju je rodila njihovo prvo dijete. Prije braka u vezi su bili četiri godine.

Goran Sebelić/Cropix

Cristel je trudnoću pomno skrivala od javnosti pa je pazila što objavljuje na Instagramu, a navodno su i njezini roditelji mjesecima kasnije saznali da dolazi prinova u obitelj.

Cristel je kći slavnog talijanskog glazbenika Al Bana i američke pjevačice Romine Power, a s mužem puno vremena provodi u Hrvatskoj. Kad im se rodio sin unajmili su kuću Luke Modrića na Pantovčaku te tako živjeli nekoliko mjeseci, a ljeto su proveli na Jadranu.

Osim što obožava putovanja, Cristel je manekenka koja ima i svoju liniju kupaćih kostima Chrisberry, a aktivna je i u humanitarnom radu. Ambasadorica je austrijske udruge za kulturnu različitost, a zbog svojih poslovnih uspjeha svojedobno je bila govornica na TEDTalku u Zagrebu.

 
 
 
View this post on Instagram

Cake by the ocean 👙🌴💙 #crisberrygirl

A post shared by Cristel Carrisi Luksic (@crisberry_) on Jun 19, 2016 at 9:09am PDT

"Odrasla sam u zemlji u kojoj nisam mogla uživati u svojim postignućima. Uvijek su bila zasjenjena predrasudama koje su stalno bile oko mene. Puno mi znači što ću biti na TEDTalku u zemlji u kojoj imam luksuz da me sude samo po mojim sposobnostima te zemlji koju danas zovem svojim domom", napisala je prije govora koji je održala 2017. godine.

Nedavno se pridružila ocu u Italiji, gdje je on proslavio 55 godina karijere. Iako još uvijek nastupa, kao i njegova bivša supruga i Cristelina majka Romina, sve su slobodno vrijeme posvetili unuku Kaiju.

Cristelini su se roditelji, inače ogromne zvijezde u Italiji 60-ih i 70-ih godina, rastali 1999. godine, a od 2007. Romina živi u rodnom SAD-u. Zajedno su imali četvero djece, ali je obitelj proživjela tragediju kad je najstarija Ylenia 1994. godine nestala u New Orleansu i nikad nije pronađena.

Davor Lukšić

Cristel Carrisi Lukšić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter