Preobrazba u Josipu Lisac

'Supruga je oduševljena mojom transformacijom u ženu, kaže da će skrivati štikle od mene'


100posto
26.03.2018.08:30
'Supruga je oduševljena mojom transformacijom u ženu, kaže da će skrivati štikle od mene'
Screenshot/Nova TV

sažeto

Amel Ćurić oduševio je i žiri i publiku i odnio pobjedu u drugoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" kao Josipa Lisac


100posto
26.03.2018.08:30

Druga epizoda donijela je novih osam sjajnih transformacija i zabavnih nastupa, a pobjedu je ovaj put odnio Amel Ćurić transformiran u Josipu Lisac. Komentari su se uskladili i s bodovima koji su Amela bacili na vrh rang liste nakon druge epizode, a zahvaljujući njegovoj pobjedi Nova TV će 10 000 kuna donirati Mreži udruga osoba s invaliditetom Dalmacije iz Splita.

Amel nije krio svoje oduševljenje titulom najboljeg! "Publika je i više nego oduševljena pobjedom, inbox je opet pretrpan, čestitke pljušte sa svih strana, ali baš mnogo komentara je takvih da su opet pomalo razočarani ocjenama pojedinih članova žirija. Ja bih napomenuo to da su svi zaista bili odlični i da je bilo zaista teško odlučiti se za najboljeg večeras, barem kad je mojih 5 bodova bilo u pitanju. Ja se zahvaljujem svojim dragim kolegama na svim bodovima koje su mi dali jer bez njih ne bih pobijedio u ovoj epizodi", rekao je Amel za dnevnik.hr.

"Josipu Lisac nije nimalo bilo lako imitirati jer, upravo onoliko koliko je zahvalno dobiti takvu ulogu, toliko je i rizično jer se može otići u karikaturu. S obzirom na to da je ovo bio moj prvi nastup u tijelu žene, moram priznati da, iako nisam tremaroš, ovog puta sam imao tremu. Bojao sam se kako ću sići u štiklama niz stepenice. Uspio sam u tome i u imitaciji, prezadovoljan sam svojim nastupom i evo, baš sam sretan da sam izašao kao pobjednik upravo u ovoj epizodi gdje su svi bili vrhunski", dodaje Ćurić.

 

Jednom riječju... 🧡 #TLZPhr #NovaTV #JosipaLisac #AmelCuric

A post shared by Tvoje Lice Zvuči Poznato (@tlzphr) on Mar 25, 2018 at 12:41pm PDT

Svojim nastupom oduševio je svoje najbliže - i roditelje i suprugu. "Roditelji su me odmah nazvali na telefon da mi kažu kako su se sve vrijeme držali za trbuh od smijeha zbog mog izgleda, ali da su uživali u vokalnoj izvedbi. Supruga je tu uvijek uz mene i kratko je prokomentirala: "Iznenadio si me koliko si se dobro snašao i uživio u ulogu žene toliko da ću od sada morati kriti svoje štikle", kroz smijeh zaključuje omiljeni glazbenik. Reagirali su i prijatelji, pa mu je jedan kratko poručio: "Čestitam druže, možda pjevaš kao Josipa, ali imaš noge kao Brena".

Prvi je na binu izašao Damir Poljičak, koji je nastupio s dječakom Davidom Bojčićem, a dva Elvisa na bini nisu nikoga ostavili ravnodušnim. "Spektakularno otvorenje emisije, svaka čast", pohvalio je Kedžo Davida i Damira na pozornici TLZP-a. "Skinuo si njegove pokrete, maska je genijalna, sviđa mi se što imaš taj nevino-zavodnički pogled tako da - bravo", dodala je Celzijus."Svega je bilo što je trebalo biti", komentirao je Lozar. "Sve pohvale dvojcu. Treba istaknuti koliko ste sinkronizirani bili", izjavio je Mario. "Skroz smo se zabavili i bilo nam je super", rekao je David, a tu su pozitivnu energiju prenijeli i na žiri i publiku.

Pobjednica prve emisije Maja Bajamić, ovaj put, kao Panjabi MC izvela je zahtjevnu pjesmu Mundian to bach ke, a da joj je i ova transformacija 'legla' složio se i žiri. "Imala si tešku zadaću nakon Arethe Franklin i pobjede, opet 'uletit'! Izgled, stav, laga, baš muško! Svaka čast", komentirao je Lozar. Kedži se također svidio nastup, a Nives je rekla: "Ti si toliko visoko postavila ljestvicu da ja više ne znam što bi ti rekla. Super si, čudo!"

Ana Vilenica je podigla atmosferu u studiju showa kao Kelis, izvedbom pjesme Trick me. "Izgledaš fantastično, maska, predivno i vokalno si dobra. Drago mi je da nemaš više straha", komentirala je Nives. "Ja sam se nekoliko puta zaljubio u tvoj izgled, u tvoju pojavu. Baš si lijepa i lijepo si pjevala. Glumački si fantastično odradila. Nastavi tako dalje", rekao je bio Mario. Kedži je bio osupnut Anom: "Bila si taman dovoljno smirena". Saša je rekao da primjećuje da Ana nije još na sto posto, ali da je ovaj nastup bio njena osobna pobjeda.

Davor Dretar Drele odjenuo je prvi putu u showu haljinu i transformiran u Nedu Ukraden izveo pjesmu "Vilijamovka". "Dernek se dogodio. Bilo ja jako zabavno, mi smo i zaplesali. Nastup je bio genijalan", rekao je Kedžo. "Mislim da bi Neda bila zadovoljna. Stoički si to odradio. Osjetila sam tu tvoju želju", rekla je Nives. Saša je poželio ponovno vidjeti jedan koreografski element, a Mario je komentirao: "Sukladno s pripremama, nastup je bio fenomenalan. Nakon ovoga ništa neće biti isto".

 

#Drele uvijek napravi show! 🥃🎉 #TLZPhr #NovaTV #NedaUkraden

A post shared by Tvoje Lice Zvuči Poznato (@tlzphr) on Mar 25, 2018 at 12:04pm PDT

Matko Knešaurek nastupio je kao legendarni Freddie Mercury. Prema mišljenju člana žirija Petrekovića, u usporedbi s prvom epizodom, Matko je ovaj put 'odletio', odnosno napravio veliki pomak naprijed. "Skinuo si njegovu statiku, geste, radnje, izraz lica, fenomenalno. Jako sam zadovoljan tvojim nastupom", rekao je Petreković. Saša je komentirao: "Puno si slobodniji. Bio si u stavu, bio si Freddie." Kedžo je rekao: "Volio bih da si i u glasu imao to njegovo šepirenje kao što si ga imao u pokretu". "Ja sam ipak sretna što ti bolje sjede ove muške uloge. Bilo mi je dobro, falilo mi je malo poigravanja s plaštom, možda si mi se zericu previše pućio i falio mi je moment s usnama, ali super zvučiš! Zadovoljna sam", dodala je Nives.

Amel Ćurić briljirao je imitacijom Josipe Lisac. "Zadovoljna sam što nisi otišao u pretjerivanje. Zaista si decentnim pokretima, elegantnošću, tu i tamo nekom energičnijom rukom dobio njezin diva moment i to mi se jako sviđa. Hvala ti što nisi pretjerao", rekla je Nives nakon nastupa, a s njom se složio i Lozar: "Baš si ga zakucao u drugom dijelu, svidjela mi se ta neka decentnost". Kedžo je također bio oduševljen: "Naježio sam se tri, četiri puta. Svaka ti čast. Odličan nastup." Petreković se složio s kolegama: "Fenomenalno, vokalno jako slično s Josipom. Josipalistično".

Latino zvuk u show ove nedjelje je dovela Katarina Baban nastupivši kao Ricky Martin s pjesmom 'Cup Of Life'. Kedžo je bio jako zadovoljan njezinim nastupom: "Ti si skinula sve. Sve što je trebalo, ti si zadovoljila, energiju, čak i one pokrete od samog početka. Svaka ti čast!" Nives joj je poručila da je bila jako energična i kako si je već vizualizirala scenu u kojoj je ona na stadionu i pjeva svoju poznatu pjesmu. "Katarina je zabila!", zaključila je Nives i dodala: "Vidjeli smo da ti dobro leže ti latino ritmovi, imaš totalno taj move, sve mi je bilo fantastično! Olakšavajuća okolnost je što Ricky pjeva kao dečko koji još nije mutirao." Saša je najprije pohvalio sve maske kandidata te Katarini poručio da mu je bolja bila u pokretima, nego u glasu. "Imala si taj pokret, on je mlađi oblik latino Miše Kovača kada izađe van! Vidjelo se da si ''nadglumica'', ušla si u ulogu!"

Paola Bekić Valić ovoga puta nije se trebala transformirati u suprotan spol, ali je imala jako zahtjevnu ulogu – utjeloviti Tinu Turner s pjesmom Golden Eye. "Ja ću svoju periku koju sam imao staviti o klin i reći zbogom Tini Turner. Sjajan glas! Bila si divna!", poručio joj je Mario prisjetivši se svoje transformacije u istoimenu divu. "Balansirala si između onoga too much Tine, malo ne, ali ustvari je to dobro jer ćemo to pripisati tvojoj interpretaciji Tine. Imala si taj gard, izgledaš fantastično i to je to, ja sam zadovoljan!", komentirao je Saša. Oduševljeni su bili i Nives Celzijus te Damir Kedžo. "Bila si predivna! Na početku mi je možda malo bilo previše, ali si onda ušla u taj fazon i odradila to sjajno. Svaka ti čast!", zaključio je Kedžo.

Tvoje lice zvuči poznato

TLZP

Nova TV

Josipa Lisac

show

Amel Ćurić

newsletter

Prijavite se na Newsletter