Lito ide mala

Supermodel dala svoje savjete za savršeno 'tijelo za plažu' zbog kojih su je svi 'popljuvali'


Ines Madunić
21.06.2018.10:35
Supermodel dala svoje savjete za savršeno 'tijelo za plažu' zbog kojih su je svi 'popljuvali'
Getty Images

sažeto

Elle Macpherson kaže da se i ona brine zbog svog tijela prije ljeta...


Ines Madunić
21.06.2018.10:35

U britanskoj televizijskoj emisiji 'This Morning' gostovala je australska manekenka Elle Macpherson (54). Poznata pod nadimkom "The Body", odnosno "Tijelo", Macpherson je davala savjete o tome kako imati "tijelo za plažu".

Osim klasičnih savjeta kao što su vježbanje rano ujutro (Elle najviše voli započeti dan hodanjem ili na jet skiju) i što više plivanja kako biste hidratizirali kožu, supermodel je istaknula kako ona ponekad večeru zamijeni proteinskim shakeom od voća i povrća.

"Ako sam taj dan imala jači doručak ili ručak, preskočim večeru i popijem shake. To je dobar način da skinete koji kilogram prije ljeta. Naravno, nemojte to raditi u dužem periodu. Ljeto ide i ja se isto spremam za plažu. Znam da zvuči otrcano, ali svi se brinemo oko toga", rekla je Elle.

 

@ellemacphersonbody "Net" in khaki

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on Jan 3, 2018 at 2:07pm PST

Zbog ovog savjeta popljuvali su je mnogi komentatori na društvenim mrežama koji su zaključili da je "najbolji način da imaš tijelo za plažu taj da odvedeš svoje tijelo na plažu" te da je pogrešno savjetovati bilo kome da bi za plažu trebali mršavjeti.

manekenka

dijeta

mršavljenje

supermodel

Elle Macpherson

beach body

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter