Drame svjetskih razmjera!

Sudski procesi, optužbe za preljub, borba za imovinu i javne svađe! Neki prekidi toliko su burni da ih see ni Hollywood ne bi sramio


Barbara Marinović
10.02.2019.17:00
Sudski procesi, optužbe za preljub, borba za imovinu i javne svađe! Neki prekidi toliko su burni da ih see ni Hollywood ne bi sramio
Foto: CROPIX

sažeto

Danas su naši celebrityji puno oprezniji negoli su to bili nekad, kada su se prekidi događali javno, i puno bolnije nego danas


Barbara Marinović
10.02.2019.17:00

Voljeli su se strasno i jako, a onda prekidali burno i bolno. Uza sve to, emocije su im bile javno iznesene, sve se događalo pred očima javnosti. Najteže je kada se prljavi veš iznosi u medije, a akteri prekida ili razvoda moraju se potom nositi s reakcijama. Iako su se tijekom godina mnogi naučili da treba to odraditi u tišini i što privatnije, prisjetili smo se kako je to izgledalo nekad, kada su neki od aktera najburnijih raskida bili nešto mlađi i nezreliji.

Treći brak ekspresno završio

Javnost je sladostrasno pratila razvod Borisa Novkovića i 18 godina mlađe Zadranke Ines Katić. O svemu je sam objavio informaciju na društvenim mrežama, objavivši da je vrlo brzo nakon svadbe stigao i razvod. Što se točno dogodilo između Borisa i Ines ostalo je nepoznato, no vrlo je brzo mlada djevojka pokupila stvari i razvela se od iskusnog zavodnika. Treći je to bio brak Borisa Novkovića, i ako nije bio popraćen skandalima - šokirao je sve. Nitko nije mogao vjerovati da Novković još jednom nije uspio naći ljubavnu sreću. Trenutno je u sretnoj vezi s Iris Wolf, s kojom čeka i prinovu.

Luka Gerlanc / CROPIX

Pokos otišla u Kanadu, izmorio je razvod i procesi

No, skandala nije nedostajalo u razvodu Josipa Radeljaka i Vlatke Pokos. Sudski procesi, medijska blaćenja, suze, izbacivanje iz stana... Prepucavanja su trajala više od godinu dana, pale su brojne optužbe. Vlatka je tada tvrdila da trpi pravi teror sastavljen od uvredljivih poruka i ružnih medijskih napisa. Medijski se priča nakon nekog vremena ispuhala, no sudski procesi su se nastavili. Sve je rezultiralo time da se Vlatka potpuno umorila od svega i razočarana napustila Hrvatsku. Danas živi u Kanadi i puno je sretnija dalje od svega što ju je toliko unesrećilo.

Paun Paunović/Cropix

Majoli i Marić nekad su se strasno voljeli, ali i svađali

Iznimno strastven odnos imali su, dok je trajalo, Iva Majoli i Stipe Marić. Zgodni par vjenčao se na svečanoj i velikoj svadbi, a odmah potom krenule su se nizati optužbe oko neplaćenih računa. No, izgledalo je kao da idila para i dalje traje. No, 2007. godinu obilježili su nažalost javnim svađama. Dramatično je na Braču Stipe čak bacio vjenčani prsten u more. Prekidali su i mirili se, vezu unatoč svemu nije bilo lako prekinuti. Zbog kćeri su dali 2009. šansu braku, no do 2012. stigli su ih novi problemi te su se ubrzo razveli. Iva nam je u intervjuu krajem prošle godine rekla da ipak ne bi rekla 'ne' novom braku, kada bi joj se dogodila velika ljubav.

Foto: CROPIX

Štimac, Alka i šampanjac

Buran odnos imali su Igor Štimac i Alka Vuica. Iako je on tada bio već u duljem braku, Vuica i Štimac navodno su bili u ljubavnoj vezi. Bila je prilično zaljubljena u fatalnog nogometaša pa ga je svojedobno u njegovoj diskoteci na Braču Alka zalila šampanjcem. Potom je iz iste izbačena, no 'osvetila' se i pjesmom 'Varalica'. Supruga Suzana dugo mu je opraštala navodne avanture, no na kraju brak ipak nije opstao. Oboje su sretni uz druge osobe, a čini se kako je Lana Bucat konačno smirila zavodnika Igora.

Foto: Damjan Tadić/CROPIX

Marija i Igor bili na sudu

Na sudu su u sporovima oko bračne imovine završili Igor i Marija Cvitanović. Buran ih je razvod pratio, navodilo se da je Igor stilistici bio nevjeran, prema pisanju tadašnjeg Storyja, i Marija je navodno ljubovala, no oboje su sve demantirali. Kada je svojedobno slavio rođendan uz atraktivnu studenticu, Marija se jutro poslije uz pomoć prijateljice odselila u stan svojih roditelja. Manje poznato je da je uslijedio spor oko bračne imovine, odnosno njegovog duga od 30 tisuća eura prema Mariji, a kako su ranije dogovorili ugovorom. Presuđeno je u Marijinu korist, sud je zaključio da ugovor nije bio prividan, kako je nogometaš tvrdio.

Foto: CROPIX

Cetinski i Ivana sporili se zbog alimentacije

Burno su se razveli i Tony Cetinski i Ivana Nobilo. Mediji su taj rastanak kvalificirali kao razvod iz pakla. Nizale su se glasine o razlozima. Spominjali su se grijesi s obje strane. Iako je izgledalo 2012. da će se sve završiti na normalan način, tabloidi su navodili da nije sve tako fino kako je prikazivano. Ono što je sigurno jest da je par zbog alimentacije namijenjene kćerkici završio 2015. godine na sudu. Tony je tada rekao da mu se nekad dogodi da bude u blokadi pa se alimentacija ne uspije naplatiti kroz trajni nalog. Njegovi prijatelji govorili su da je Cetinski nekad u blokadi velikim dijelom i zbog visoke rate kredita koje je podignuo za tvrtke bivše žene. Ivana je, pak, navodno tim tvrdnjama bila pogođena, rekavši da je sve vraćala sama. Par, što ne čudi, nije ostao u dobrim odnosima nakon raskida.

Foto: Neja Markicevic / Cropix

Nina i Herceg javno se isprozivali

Žustrim prozivkama prekinuli su nedavno Nina Donelli i Ivan Herceg. Glumac je poručio novinarima da ne pišu da je u vezi s gospođicom, jer on to nikada nije ni bio, a potom je Nina uzvratila udarac - rekavši da ga je morala uzdržavati. Sve se završilo na javnim prozivkama putem Instagrama.

CROPIX

Tony Cetinski

Iva Majoli

Igor Štimac

Boris Novković

Alka Vuica

Igor Cvitanović

Ivana Nobilo

Ines Katić

Josip Radeljak

Marija Cvitanović

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter