Channing Tatum o svojim počecima

'Stvaran svijet muških stripera uopće nije glamurozan kao na filmu, napadali su me svaku večer, a tad sam se i drogirao'


Ines Madunić
17.11.2018.18:00
'Stvaran svijet muških stripera uopće nije glamurozan kao na filmu, napadali su me svaku večer, a tad sam se i drogirao'
Profimedia

sažeto

Slavni glumac kaže kako su filmovi "Magic Mike" uljepšana verzija onoga što se događa iza scena


Ines Madunić
17.11.2018.18:00

Prije nego što se posvetio manekenskoj i glumačkoj karijeri, Channing Tatum proveo je osam mjeseci radeći kao striper. To mu je životno iskustvo bila inspiracija za hit filmove "Magic Mike", no on kaže da je stvarna verzija puno mračnija te da je nitko ne bi htio gledati na filmu.

"Mislim da bi svima to bilo gadljivo. Nije bilo ništa glamurozno u tome i to mi nimalo ne nedostaje. Eksperimentirao sam tada s drogama, iako to nije bilo ništa ozbiljno, nikakve teške droge nisam uzimao", kaže Tatum.

Ispričao je i jedno od gorih iskustava koje je imao s gospođom kojoj je davao ples u krilu.

"Rekla mi je da izgledam baš kao njezin nećak, a onda me pljesnula po guzi. Bilo je strašno", rekao je.

Channing kaže i da se uglavnom radilo o nastupu u manjim klubovima, a samo jednom je bio na većem nastupu na kojem je bilo 50 do 70 stripera koji su nastupali pred 2000 do 3000 žena.

"Bilo je potpuno suludo. Napadali su me svaku večer", kaže.

Glumac nikad nije planirao nikome reći da se bavio striptizom, a njegov otac saznao je tek nakon što je gostovao u showu Ellen DeGeneres 2010. godine.

Na snimanje filma "Magic Mike" nagovorio ga je redatelj Stephen Soderbergh koji mu je rekao kako moraju to snimiti jer nikad nije čuo takvu priču.

striptiz

Channing Tatum

striper

Magic Mike

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter