NIŠTA NIJE SHVATIO

Zvijezda izašla iz kina prije kraja ‘Oppenheimera‘: ‘Nije mi uopće jasno što su htjeli postići? Samo pričaju‘

Izazvao je mnogo kontroverzi u svojoj karijeri, a nije bio nježan ni prema najvećem filmu ovog ljeta

Oppenheimer

 Universal/Planet/Profimedia/Universal/planet/profimedia

Film “Oppenheimer” Christophera Nolana dominira kino blagajnama, ali nije uspio impresionirati YouTubera i WWE zvijezdu Logana Paula.

U posljednjoj epizodi svog podcasta, "ImPaulsive", 28-godišnji Paul je otkrio da je izašao iz kino dvorane tijekom emitiranja popularnog filma.

image

Logan Paul

Ronald Martinez/Getty Images/Profimedia/Ronald Martinez/getty Images/profimedia

- Ne znam što su pokušali učiniti s tim filmom. Svi samo govore. To je samo sat i pol, 90 minuta razgovora, samo razgovora i razgovora - požalio se, piše NY Post.

U biografskom filmu, koji se temelji na knjizi “American Prometheus,” Cillian Murphy tumači Roberta Oppenheimbera, "oca" atomske bombe, a sporednu glumačku postavu čine Robert Downey Jr., Florence Pugh, Josh Hartnett i Matt Damon. Do sada je film zaradio više od 700 milijuna dolara na kino blagajnama diljem svijeta, a već se spominje kao potencijalni kandidat za Oscara.

Paul, koji se nedavno zaručio s manekenkom Ninom Agdal, izazvao je mnogo kontroverzi u svojoj karijeri, uključujući neuspješni povrat novca obožavateljima koji su izgubili "milijune" na animiranom NFT projektu koji se nikada nije realizirao. Također, promovirao je energetsko piće koje FDA sada istražuje zbog navodnog ugrožavanja srca kod djece. Isto tako, neslavno je jednom objavio video koji prikazuje mrtvo tijelo u japanskoj "šumi samoubojica".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 19:27