UPOZORENJE ZA SVE

Zvijezda hit reality showa završila u arapskom zatvoru: ‘Ovakva sudbina čeka mnoge strance u ovoj zemlji!‘

Njezina posljednja objava na Instagramu objavljena je prije četiri dana kada je otišla na kratko putovanje u Dublin

Kaz Crossley

 Screenshot/instagram/

Finalistica Love Islanda, Kaz Crossley, uhićena je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima zbog sumnje da je konzumirala drogu, a zadržat će je u zatvoru u Dubaiju vjerojatno najmanje tri mjeseca, piše Daily Mail.

Reality zvijezda zadržana je u zračnoj luci u Abu Dhabiju dok je presjedala na let za Tajland gdje je, kako tvrdi, išla na volonterski rad.

Još 2020. snimljena je kako konzumira "linije" sumnjivog bijelog praha u Dubaiju. Naime, tada su "horde" influencera pohrlile u Dubai kako bi pobjegle od restrikcija uzrokovanih covidom-19 u Ujedinjenom Kraljevstvu, tvrdeći da su tamo radi posla.

Kaz je uhićena u ponedjeljak u Abu Dhabiju, a ubrzo je premještena u zatvor u Dubaiju, gdje joj je navodno odbijen telefonski poziv obitelji, ali joj je bilo dopušteno poslati jedan e-mail. Glasnogovornik Foreign Officea rekao je da su u kontaktu s lokalnim vlastima nakon uhićenja britanskog državljanina u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Naime, Dubai je nedavno liberalizirao svoje zakone o drogama s prekršiteljima koji prvi put postupaju s najmanje tri mjeseca zatvora i novčanom kaznom između 4,5 tisuća i 22,7 tisuća funti. Prethodno bi to bilo najmanje četiri godine zatvora za bilo kakvu upotrebu droga.

Osumnjičenici se potom deportiraju u matičnu državu i zabranjuje im se povratak u UAE. Kazne za trgovinu drogom mogu uključivati ​​i smrtnu kaznu.

Njen je slučaj upozorenje za sve strance u Dubaiju. Prošlog mjeseca stručnjaci su za MailOnline rekli da bi se rekordan broj Britanaca mogao ubrzo naći u zatvorima diljem Ujedinjenih Emirata kao posljedica odluke da se smanje cijene pića kako bi se privuklo više turista.

Doduše, vlasti u Dubaiju nisu potvrdile zašto je uhićena, no otprilike dvije godine influencerica je, noseći narančastu mini haljinu, viđena kako drži nosnicu dok je ušmrkavala bijeli prah tijekom zabave u Dubaiju.

- Veselila se povratku na Tajland gdje je radila volonterski, no sada mora čamiti u zatvoru u Dubaiju - rekao je jedan od izvora.

- Svi znaju koliko su tamo strogi po pitanju droga. Mora da je prestravljena. Zaustavila se samo u Abu Dhabiju kako bi uhvatila povezani let, ali njezino je ime očito uznemirilo mnoge - dodao je izvor.

Njezina posljednja objava na Instagramu objavljena je prije četiri dana kada je otišla na kratko putovanje u Dublin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:10